Brasschaatse huisvrouwen

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. Vijf 'vriendinnen' (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun 'oprechte' vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een 'interessante' gast, passend bij hun stand weliswaar. Het begon vrij onschuldig met een onbekende spreker die een lezing kwam geven over de helende kracht van geranium-olie, het ging echter steeds in stijgende lijn, want de ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Octavia Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mistery guest daar kan geen enkele 'vriendin' aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties, die gaan van Prins Laurent tot Brad Pitt (nu hij weg is van Angelina, zoekt hij het geluk misschien in Brasschaat ?).

En dan komt het moment suprème. … En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen ! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen ? Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende 'vriendinnen' die als puntje bij paaltje elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Het Prethuis is bijzonder fier u deze komedie te kunnen voorstellen. Niet in het minst natuurlijk omdat we Ron Moss hebben kunnen strikken. Hij was meteen bereid en zeer enthousiast om in dit avontuur mee te stappen. Hij is in elk geval goed omringd door een Vlaamse Top-Cast: Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gurbuz, Katrien Debecker, Martine De Jager en Guillaume Devos.

www.brasschaatsehuisvrouwen.be
www.prethuis.be
Waar:
Theater Elckerlyc
Frankrijklei 85 2000 Antwerpen
Telefoonnummer:
070 691 002 - Reserveren is verplicht
Tarief:
€ 19, € 25, € 29 & € 45
Publiek:
Vanaf 10 jaar
Internet:
http://www.elckerlyc.be/programma/product-21034.htm
accessibility


Vrijdag : van 20:15 tot 22:15
Zaterdag : van 20:15 tot 22:15
Zondag : van 15:15 tot 17:15

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

The Great Gatsby (Europese Première in het Noordteater)
(Van 26 mei 2017 tot 23 juni 2017 - Antwerpen)
D'Er in en d'er uit
(Van 25 tot 27 mei - Antwerpen 5)
Zonde van de zusters
(Van 25 mei tot 3 juni - Edegem)
The Life of Mechelen #2 Leren en spelen
( 27 mei - Mechelen)
Royal - Nieuwe show - Cabaret Magiq Hamme
(Van 30 september 2017 tot 17 juni 2018 - Hamme)