Circus Barones 'Grandioso'

Grandioso
het gekende circus Barones koos dit jaar als thema voor haar programma ‘GRANDIOSO’
Een naam die het programma alle eer aan doet, want ongetwijfeld brengt Barones u het mooiste circusprogramma van Vlaanderen.
Met veel zorg werd een schitterende show samengesteld met maar liefst artiesten van 10 verschillende nationaliteiten.
Tevens een bijzonder gevarieerd programma met acrobatie, luchtballet, jonglerie,clownerie en niet te vergeten onze ‘viervoetige artiesten’, want circus Barones is nog het enigste rondreizende circus in Vlaanderen dat dierendressuur aanbiedt.
Circus Barones is momenteel het enigste traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap.
Voor spannende momenten zorgen het duo Jorman, uit Columbia en Pedro uit Portugal. Deze twee jonge waaghalzen verrichten halsbrekende toeren in en op het dubbele ronddraaiende ‘Rad des doods’, en dit op 10 meter hoogte, zonder enige veiligheidsvoorzieningen.
Het Portugese/Iraanse duo Ciro & Samira beheerst de discipline van het messen werpen en kruisboog schieten. Dit niet ongevaarlijke act vroeg jaren voorbereiding en berust op precisie en koelbloedigheid. Hun act hoogste veel furore in verscheiden wereldcircussen. De toeschouwer zal ongetwijfeld het puntje van zijn stoel benutten wanneer hij live de legende van ‘Willem Tell’ zal meemaken.
De Peruviaanse Veronica en Duitse Lena brengen u acrobatie aan het dubbele verticale koord, een act dat schittert door de gracieusiteit en souplesse waarmede deze dames hun act presenteren.
En uiteraard géén circus zonder clowns. Dit jaar worden onze huisclowns bijgestaan door de Hongaarse clown Yuzo en samen vormen zij het trio ‘Los Patatos’ die jong tot oud zullen vermaken met hun fratsen.
Uiteraard gaan we u het volledige programma niet verklappen, en houden we graag nog enkele verrassingen voor ons publiek.
Zoals we gewoon zijn van circus Barones werd ook dit jaar veel aandacht besteed aan de choreografie, belichting en muziek, waardoor de toeschouwer helemaal in de ban van de magie van het circus verkeert.
Een programma dat zowel jong als oud zal vermaken.
Welkom bij het Circus Barones en haar nieuwste productie ‘Grandioso’
Voor aankoop tickets en de actuele corona maatregelen raadpleeg onze website
www.circusbarones.com

Marktplein
2920 Kalmthout
vanaf 15€
Elk type publiek

Dinsdag: van 18:00 tot 20:00 en 23:00 tot 23:30
Woensdag: van 15:00 tot 17:00 en 23:00 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Bekijk de wedstrijden van de wereldbeker voetbal in Quatar op groot scherm
(Van 20 november 2022 tot 18 december 2022 - Brussel)
Het Donut-decennium: wat duurzaamheid (echt) betekent
( 2 december - Elsene)
Circus pipo
(Van 3 tot 4 december - Beernem)
Het Paleis & De Nwe Tijd/ Suzanne Grotenhuis
( 4 december - Roeselare)
Wilding
(Van 31 augustus 2022 tot 30 juni 2023 - Roeselare)