Gabriel Rios

 
Op zijn aankomende album staat de Spaanse taal centraal, maar deze keer niet met covers. Gabriel Rios brengt nummers die diep geworteld zijn in zijn eigen artistieke ziel. Een artiest die constant evolueert en vernieuwt, en keer op keer zijn publiek weet te betoveren met zijn unieke geluid. En deze nieuwe sound komt hij éénmalig uit proberen in De Zwerver.


Gabriel Rios, geboren in San Juan, Puerto Rico, verhuisde op 17-jarige leeftijd naar België. Daar ging hij de wereld van de schilderkunst verkennen aan de Luca School of Arts in Gent. Maar al snel ontdekte hij dat zijn passie voor creativiteit zich niet beperkte tot het canvas.

Samen met enkele muzikale gelijkgestemden zoals Jo Bogaert (bekend van Technotronic), de jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (van The Colorist Orchestra) en de veelzijdige multi-instrumentalist/producer Ruben Samama, heeft Gabriel Rios een indrukwekkende reeks eclectische albums op zijn naam staan. Zijn muzikale reis heeft hem geleid van eigenzinnige Latin/Popcrooner (zoals op "Ghostboy") naar een introspectieve singer-songwriter van "This Marauder's Midnight". En met zijn meest recente album, "Flore", heeft hij zich gewaagd aan het opnieuw uitvinden van oude Latin- klassiekers.
Zaal de Zwerver
Dorpsstraat 95
8432 Leffinge
Reserveren is niet nodig
VVK: €25 ADD: €28 Zwerverpaz: €22
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Kids With Buns + Roufaida
( 19 april - Leffinge)
Arsenal Jungle Hotel
( 17 april - Roeselare)
NightShift - A Journey through the 80s
( 19 april - Kortrijk)
Benefietconcert met the A-ties
( 20 april - Sint-Amandsberg)
Bluesy Jams ~ muzikaal vrij podium
( 21 april - Herzele)