Genesis

 
Abattoir Fermé en Compagnie Cecilia slaan de handen in elkaar voor een turbulente, barokke spektakelvoorstelling op locatie, over bouwwoede, bureaucratie en betonrot.

Genesis wordt een stuk over een gigantisch flatgebouw. Over de muren, de vloeren, de constructie, de architect, de aannemer, de fundamenten. Over de stromen van mensen die het gebouw passeren, de stammen die de appartementen betrekken, de gangen die veroverd worden, het bloed dat wordt vergoten en de muren die worden doorkapt teneinde meer grond te veroveren. Een gebouw als metafoor voor de opkomst en het verval van een rijk. Of een heel continent, zo je wil.

Tijdens het verloop van de voorstelling is het niet duidelijk of er nu gebouwd, verbouwd, dan wel afgebroken wordt. De nieuwe bewoners staan al klaar om in te trekken terwijl het fundament nog moet gegoten worden. De boel gaat open en er is niet eens een deur. Welkom op de ondergang van de Titanic, nog voor die te water wordt gelaten.

Met liefst 15 acteurs op de scène wordt Genesis een unieke samensmelting van de spelersfamilies van Compagnie Cecilia en Abattoir Fermé. Een ware tour de force en een niet te missen theaterhappening op locatie !

Genesis speelt enkel van 9 tot en met ebruari in Mechelen en van 8 maart tot en met 13 april in Het Arsenaal in Gentbrugge.
Het Arsenaal
Brusselsesteenweg 602
9050 Gentbrugge
€ 32 early bird (UITpas met kansentarief: € 6,4)
Vanaf 14 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Mario De Koninck met ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter’ (over mijn autisme)
( 18 april - Sint-Amandsberg)
Levels Comedy Club: Geef Acht
( 17 april - Gent)
Moeders wiet is de beste
(Van 11 tot 20 april - Maarkedal)
BreinBallet
(Van 19 tot 28 april - Sint-Niklaas)
BreinBallet
( 20 april - Sint-Niklaas)