Groot Dictee heruitgevonden

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in de bib van Wichelen om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

Het spel start om stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee ! Inschrijven is gratis en kan vanaf 5 oktober in onze bib.
Wat valt er te winnen ? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Opgelet ! Het dictee gaat uitzonderlijk niet door in de bib van Zele, maar in de bib van Wichelen. Inschrijven kan je via deze link: wichelen.bibliotheek.be.
Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele
Gratis
Vanaf 18 jaar

Vrijdag: van 20:00 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Overzetboot op het Donkmeer
(Berlare)
Boot verhuur op het Donkmeer
(Berlare)
Kajak en kanovaren op de Durme en Moervaart
(Van 4 mei 2020 tot 31 maart 2021 - Lokeren)
Escape room
(Dendermonde)
Een huifkartocht in de regio
(Kalken)