Holistische massage basisdag

 
In deze cursus leer je de basistechnieken van holistische massage. Daarmee kan je daarna je huisgenoten een volledige ontspannende lichaamsmassage geven. Zalig !

Eerst kennismaken? Volg een proefles holistische massage. Proeflessen zijn er in september en januari. Op de open deur dag begin september kan je kennismaken met tal van lesgevers en cursussen.


Mensen hebben intu´tief altijd geweten hoe ze elkaar moeten aanraken om te troosten, tot rust te brengen, pijn te verzachten en te helen. Dit gaan we opnieuw leren.

Met een ontspanningsoefening stellen we ons open om te geven en te ontvangen, om van daaruit vooral respectvol aan te raken. Via strijkbewegingen, kneden en fricties leren we huid, spieren en gewrichten losser te maken. We masseren de spanningen uit het lichaam weg. De energiekanalen in het lichaam worden gestimuleerd. Daardoor treedt spontaan een helende werking op.
De technieken helpen ons het eigen gevoel te volgen en onze intu´tie verder te ontwikkelen. We leren in contact te blijven met onszelf terwijl we een massage geven.

Eigen aan holistische massage is het letten op een goed adembewustzijn, volledige aandacht en de zorg van aanraking. Hierdoor zal de massage het evenwicht tussen lichaam en geest bevorderen, waardoor de hele mens harmonisch wordt in lichaam en geest.

Holistische massage ontspant; dat geldt zowel voor het krijgen van een massage als voor het zelf geven. Tijdens de massage oefen je op een medecursist(e). Het ontvangen van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.

Iedereen is welkom !
Er is geen enkele voorkennis of ervaring nodig.

De cursus is zowel geschikt voor individuele deelnemers als voor mensen die per twee komen.
We werken met olie, als je zelf massageolie hebt, mag je die meebrengen.
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
70Ç
Vanaf 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Helend knuffelen
( 24 mei - Antwerpen 1)
Energetische basiskennis b (vrijdag)
(Van 9 februari tot 14 juni - Antwerpen 1)
How to heal
( 24 mei - Antwerpen 1)
Sunday sweets - 5 ritmes dans
( 26 mei - Antwerpen 1)
Medische basiskennis a (vrijdag)
( 24 mei - Antwerpen 1)