Kom heerlijk ontspannen in het museum

 
Dompel jezelf tijdens deze welverdiende ontspanningspauze onder in de fascinerende wereld van het zeeleven. Een gepassioneerde wetenschappelijke presentator, uitgerust met zijn mobiele observatietafel, opent de deuren naar een raadselachtig en boeiend universum.

Als je nieuwsgierig bent, als je ervan droomt meer te leren over onze uitzonderlijke zeedieren, of als je de mysteries van de oceanen wilt ontrafelen, dan is deze animatie iets voor jou. Ontdek onze waterwereld en ontdek de specifieke kenmerken van onze kostbare exemplaren. Maar dat is niet alles ! Daarnaast heeft u de unieke mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Geen vraag is te groot of te klein. Onze gastheer is hier om dingen voor u te verduidelijken.

Deze ervaring is een vriendelijke ontmoeting, geschikt voor jong en oud. Met familie, vrienden of alleen biedt het Aquarium-Mus um u de mogelijkheid om op een speelse manier uw honger naar kennis te stillen.

Een evenement georganiseerd in het kader van Marmaill&Co.

/! Dit evenement is niet beschikbaar op de 1e zondag van de maand (03/03/).

Praktische informatie :

Data - ebruari tot 10 maart
Openingstijden - van 13.00 tot 17.00 uur elke dag van de week (behalve zondag 3 maart)
Prijs - het entertainment is inbegrepen in de toegangsprijs van de prijsaanbieding Aquarium-Mus um / Maison de la Science
Aquarium-Musťum
Quai Edouard Van Beneden, 22
4020 Luik
Vanaf 5 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!