Kookles snijtechnieken

 
In deze les leer je alle basis snijtechnieken (en meer) voor groenten. Goede snijtechnieken kunnen je kooktijd halveren, het maakt koken veiliger en ziet er nog indrukwekkend uit ook !

Naast de juiste basistechnieken zijn er ook zoveel andere technieken (roll cut, chiffonade, supreme,...) om meer variatie in je gerechten te brengen. Vandaar: een gezellige cursus snijtechnieken.

Annelies toont basissnijtechnieken, laat jullie deze oefenen, geeft feedback terwijl de groenten gesneden worden. en maakt er daarna een lekkere maaltijd van die we samen verorberen. Een leuke manier om leren en genieten te combineren.

Je krijgt een kookles, een lekkere veggie maaltijd, copies van de recepten en een vers gemaakte groentebouillon om mee naar huis te nemen. Het enige wat je moet meebrengen is je eigen mes (liefst een groot mes), een snijplank, een aardappelschiller, eventueel een schort, en een bokaal van ongeveer een liter om je bouillon mee naar huis te nemen. Heb je nog geen groentemes? Dan kan je een mes uit onze keuken proberen.

Iedereen welkom !
Deze cursus is open voor iedereen, er is geen specifieke kennis of ervaring nodig.
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
- Reserveren is verplicht
49€
van 4 tot 18 jaar

Zondag: van 11:00 tot 14:00

5 mei

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Atelier in Beeld
( 5 mei - Ekeren)
Atelier in Beeld
( 4 mei - Ekeren)
Gratis VectorVest Beleggingsworkshop in Mechelen
( 30 april - Sint-Katelijne-Waver)
Vrij bezetting van de Jesse Owens athetiekbaan
(Van 17 april tot 30 november - Anderlecht)
Wijnproeven en lessen : een leuke activiteit in het Frans.
(Ukkel)