Kunstkoepel kunsttoer: Eindejaarsexpo volwassenen

 
Alle prachtcreaties, worden aan het grote publiek tentoon gesteld. De werken van de volwassen leerlingen zijn geëxposeerd op maar liefst 10 externe locaties doorheen Bilzen. Om deze te bewonderen, kan u een fietsroute of een wandelroute doen om alles te gaan bekijken. Fietsen zijn ter beschikking, zie hiervoor https://www.visitbilzen.be/fietsfabriek3740.
De fiets- en wandelroute is te verkrijgen aan het startpunt. In dit boekje kan u alle info terugvinden over de gemaakte werken.
Start en aankomst van zowel de wandel- als de fietstoer is aan onze academie, Hospitaalstraat 15 te Bilzen.

De toer kan je op eigen initiatief afleggen of je kan aansluiten bij een gegidste toer.U bent welkom om te komen genieten van al dat moois.

Voor de gegidste toeren dien je je in te schrijven, via https://www.bilzen.be/kunsttoer2024; max. 20 personen per gids.
U bent welkom om te komen genieten van al dat moois.
De afstudeerwerken van de volwassenen van de ateliers Grafiekkunst, Keramiek, Projectatelier, Schilderkunst en Tekenkunst alsook van het basisatelier Beeld zijn geëxposeerd.
Locaties toegankelijk voor mindervaliden: onze academie.

De afstudeerprojecten van onze afstuderende 17/18-jarigen zijn te bewonderen in Expokimpel, Eikenlaan 25 Bilzen en dit op 4, 5 en 12 mei 2024 van 10u - 14u.

De werken van onze leerlingen 6-15j Gellik en Veldwezelt zijn te bewonderen tijdens het feest van de muziekacademie op zaterdag 1 juni 2024 in de muziekacademie van Gellik, Biesweg 20. Ook een absolute aanrader.
Gratis
Elk type publiek
Annick Schoemans (19/04/2024)

Zaterdag: van 14:00 tot 18:00
Zondag: van 14:00 tot 18:00

Van 15 tot 16 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!