Lenteschoonmaak ! Hoe maak jij de lente schoon?

 
Het leukste seizoen is aangebroken: de lente ! En wat staat er op de planning? Uiteraard, een grote lenteschoonmaak ! Maar … naast je huis, verdient ook je omgeving een grondige opruimbeurt. Stofzuiger, dweil en schuurspons? Die kun je gerust thuislaten. Het enige wat je nodig hebt om je omgeving weer helemaal schoon te maken, zijn een vuilniszak en een paar handschoenen. Samen maken we de lente nog schoner !

Tijdens deze grootschalige Vlaamse opruimactie zullen er duizenden vrijwilligers zwerfvuil te lijf gaan over heel Vlaanderen. In Geetbets gaat deze grote Lenteschoonmaak door op zaterdag aart van 9u tot 1de samenkomst is vooraan aan de ad Delhaize vanaf 8u30. Parkeren kan aan de parking voor het gemeentehuis of aan het rusthuis. De nodige materialen zullen er bij aanvang beschikbaar zijn zoals zwerfvuilzakken, grijptang, fluohesje en handschoenen. De gemeente zorgt ervoor dat de gevulde zakken opgehaald en verzameld wordt voor de sporthal in Rummen zodat de buit van deze opruimactie duidelijk te bekijken is.

Doen jullie ook mee? Inschrijven hiervoor kan tot 18 maart via voor inlichtingen of

In samenwerking met de milieudienst Geetbets, gemeentelijke Milieuadviesraad, Geetbets Proper, Mooimakers en ad Delhaize Geetbets.
Ad Delhaize
Steenstraat 4 a
3450 Geetbets
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!