Leuven-la-Neige

Na een editie die in werd afgelast, is het terug! Herontdek de geneugten van de kerstmarkt van Louvain-la-Neige van ovember tot ecember . Meer dan 110 exposanten staan te popelen om u te verwelkomen in 70 chalets Grand Place en Place de l Universit.

De gastronomie zal er zijn. Op het menu: raclette, tartiflette, croustillons, truffelpasta, oesters GlŁhwein, room, champagne Alles wat een kerstmarkt u te bieden heeft!

Vanzelfsprekend zullen we er ook heen gaan om getalenteerde ambachtslieden te ontdekken, velen van hen zullen u een selectie uitstekende cadeau-ideeŽn aanbieden. Deze editie van staat in het teken van welzijn, een terugkeer naar de basis en het essentiŽle! Daar maak je kennis met veel duurzame producten, natuurlijke materialen, creaties gemaakt met het hart. Sommige ambachtslieden zijn er slechts voor een weekend of een paar dagen in de week, geÔnstalleerd in een van de vele pop-up chalets.

De Gestion Centre-Ville d Ottignies-Louvain-la-Neuve, organisator van het evenement, hopen dat al hun inspanningen u zullen laten onderdompelen in de geest van de vakantie, een moment waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt!

Het evenement zal plaatsvinden in overeenstemming met de geldende sanitaire maatregelen (Covid Safe Ticket +)

Praktische info en info: www.louvainlaneige.be
110

Place de l'Universitť et Grand Place
1348 Louvain-La-Neuve
Gratis
Elk type publiek
Elke zondag van de maand
Maandag: van 11:00 tot 21:00
Dinsdag: van 11:00 tot 21:00
Woensdag: van 11:00 tot 21:00
Donderdag: van 11:00 tot 21:00
Vrijdag: van 11:00 tot 23:00
Zaterdag: van 11:00 tot 23:00
Zondag: van 11:00 tot 21:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!