Malvin Moskalez

 
Nico Goethals behoort tot het verleden, Malvin Moskalez staat voor het heden en de toekomst en is een samenvoeging van de namen van zijn twee grootmoeders. In een kleine setting presenteert hij zijn zelfgeschreven nummers. Eerst nog aan familie en vrienden, vervolgens voorzichtig in kleine achteraf kroegjes en intieme zaaltjes. Steven De Bruyn is net als Malvin Moskalez ook een rasecht gevoelsdier. Deze bekende mondharmonicaspeler is geraakt en gecharmeerd door de emoties die de bescheiden Malvin Moskalez op zijn publiek overbrengt en stelt voor om samen de studio in te duiken. Onder toeziend oog van Géraldine Capart bewerkt het producersduo een elftal songs tot For The Beauty Kept Inside, de debuutplaat van Malvin Moskalez. Ook platenfirma Pias is onder de indruk van deze getekende doorleefde singer-songwriter en bracht in de plaat op de markt.
We zijn ondertussen een paar jaar verder en een tweede album, deze keer voorlopig volledig in eigen beheer maar wel opnieuw in samenwerking met Steven en Geraldine, wordt verwacht voor de zomer.
Malvin heeft geen zin om tot die tijd te wachten om zijn nieuwe nummers en ervaringen van de voorbije jaren te delen. Op ebruari komt hij met heel veel plezier terug naar Listwaar, de plek waar hij verleden jaar naar eigen zeggen een onvergetelijke avond beleefde.
Het wordt een avond met een mix van oude(re) en nieuwe songs, en de verhalen errond.
Listwaar
Waversebaan 139
3050 Oud-Heverlee
17,00
Vanaf 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Jane Døe Release Party
( 12 april - Brussel)
Taylor Swift komt naar Popcorn Café
(Van 15 maart tot 1e september - Mechelen)
Ruth Mc Kenny Solo
( 13 april - Morkhoven)
Uniek optreden met live orkest - Geena Lisa en Peter Vanlaet (mama's jasje)
( 13 april - Tielt)
Berre
( 14 april - Brugge)