Meezingconcert 'The Way of the Heart'

A Celebration in Song !

Songs, Chants & Mantras to Raise your Frequency and Celebrate Life

Michele Averard en Mieke Polfliet, 'sisters in song', brachten in april hun eerste gezamenlijke muziekalbum uit, 'The Way of the Heart'. Het album is een selectie van bezielde songs, chants en mantra's en werd zeer positief onthaald in binnen- en buitenland.

Op ovember stellen zij hun album voor het eerst (eindelijk !) live voor, in de vorm van een meezingconcert in Lier. Virtuoos begeleid door gastmuzikanten Conny Vercaigne en Patrik Niels zingen Michele en Mieke de pannen van het dak en nodigen ze jou uit om naar hartelust mee te zingen. Al meezingend voel je de liederen tot in het diepst van je ziel weerklinken.

Het wordt een hartverwarmende avond, een onvergetelijke 'Celebration in Song'!

Meer over het album lees je op de website. Daar vind je ook een link om een compilatie van de liederen te beluisteren.

Praktisch:
aanvang concert 0u, deuren open om 19.30u
€15 vvk, €dd
inschrijven per mail naar of via het formulier op onze website
Betalen per overschrijving op rekeningnummer Be56 733 05564 50 88 (BIC Kredbebb) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + aantal personen + 'concert ov '.

Over Michele en Mieke:
Michele Averard is mede-oprichter en medebestuurder van de Spaanse en Internationale Vereniging voor Klanktherapie (Association of Sound Therapy). Zij is singer-songwriter met een internationale reputatie en geeft sinds 1994 cursussen, workshops en lezingen over de kracht van klank (en meer bepaald de stem). Samen met haar man, Nestor Kornblum, bracht zij meer dan 10 cd's uit met helende muziek. Michele is de auteur van 'Free Your Voice, Heal Your Life' ('Bevrijd je stem en heel je leven'), waarin zij 13 stappen beschrijft om je helende stem te bevrijden. Ze verscheen in interviews, televisie- en radioprogramma's in verschillende landen, leidde verschillende koren en geeft live concerten.

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. Momenteel begeleidt ze cursussen Stembevrijding, klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 's uit.

Al meer dan 10 jaar werken Michele en Mieke geregeld samen in workshops, zangcirkels, sound journeys (klankreizen), retreats en concerten in België en Spanje. In april brachten ze samen de cd 'The Way of The Heart' uit.
R. Steinerschool
Mallekotstraat 43
2500 Lier
€15 vvk / €20 add
Vanaf 16 jaar

Vrijdag: van 20:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

"Huelva Flamenca" Live Flamenco - Spaans Kerstfeest
(Van 18 2021 tot 19 december 2021 - Antwerpen)
Live Muziek
( 5 december - Antwerpen)
Sinterklaas – Ik en den Théo
( 5 december - Neder-over-Heembeek)
Kerstconcert
( 11 december - Buggenhout)
Kerstmarkt met live optreden
( 11 december - Dendermonde)