Micromix On The Road

Het was een hele uitdaging, maar Micromix ‘On the Road’ werd een feit. Met het corona-proof concept ‘podium op wielen’ gaan we naar voorzieningen toe, op een veilige manier en met de strikte naleving van de nodige maatregelen. De voorzieningen, maar ook jullie, hoeven zich niet te verplaatsen en kunnen genieten van een optreden aan ‘(t)huis’.

Ook het playback en freepodiumgedeelte is mee opgenomen in ons nieuw concept. Ingeschreven acts maken kans op ons exclusief bezoek. Filmpjes van de acts worden ons bezorgd vanaf 1 september (tot 8 september) waaruit een jury van bekende Vlamingen 3 winnaars kiest. Deze winnaars mogen een bezoek van ons rijdend podium verwachten met een optreden van Yves Segers, Gene Thomas of Sam Gooris.

Voor de voorzieningen waar we niet ter plaatse kunnen gaan en al onze andere leden/geïnteresseerden, voorzien we gratis een streaming via onze Facebook zodat iedereen vanuit zijn vertrouwde omgeving kan mee genieten van de verschillende optredens en ter plaatse veilig een eigen feestje kan bouwen.

Waag ook zeker je kans aan onze wedstrijd en win het exclusief ‘Gene Thomas komt naar uw kot’ concert.

We gaan er een leuke dag van maken, zelfs vanuit je eigen woonkamer/voorziening. Een toch wel creatieve, originele beleving voor iedereen !
Waar :
Guffenslaan 38a
3500 Hasselt
Telefoonnummer :
011/278500
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 3 jaar
Internet :
http://www.micromix.be
Toegevoegd door :
Christy Jans (07/07/2020)
accessibility

Woensdag: van 10:30 tot 16:30

21 oktoberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Schlagerfestival Schlagerhei
(Van 9 mei 2020 tot 8 mei 2021 - Heist-Op-Den-Berg)
Zomer Carrousel d'été
( 18 juli - Uccle)
Concert Duo-recital Viola-Cello
( 18 juli - Antwerpen 1)
De Zomer Ingeblikt
( 19 juli - Lede)
Jan De Smet solo zonder cinema
( 18 juli - Gent)