Na meer dan tien jaar is er weer een kerstmarkt in Deurne

Winkeliersvereniging Deurne centrum blaast de kerstmarkt nieuw leven in. Het is al van geleden dat er in één doorging in het district, toen nog voor het districtshuis. Op zaterdag 10 en zondag 11 december zal de geur van glühwein en de gezellige wintersfeer weer te beleven zijn op de parking van het Atheneum, tussen de Frank Craeybeckxlaan en de Gallifortlei.

Op vraag van handelaars en inwoners organiseert winkeliersvereniging Deurne Centrum opnieuw een kerstmarkt in het district. Dat is al geleden van , toen die plaatsvond voor het districtshuis. Ook in was er een kerstmarkt op het Rode Kruisplein.

Veel te lang geleden vindt Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging. Daarom zal je op zaterdag 10 en zondag 11 december de kerstsfeer kunnen opsnuiven op de parking achter het Koninklijk Atheneum van Deurne, langs het Sint-Pauluspad. “We gaan voor een knusse editie met comfortfood en kerstsfeer”, zegt Hoeckx. “We voorzien een zit-zone met enkele vuurkorven, banken en stoelen. Achteraan de parking zorgen we voor gratis toiletten. Na de heraanleg van de Frank Craeybeckxlaan hopen we de kerstmarkt naar het nieuwe plein te verhuizen met een grote vaste kerstboom.”

Ook de kerstman is uitgenodigd, een karaoke-kerstman zowaar. Hij zal op zaterdag met een bakfiets aankomen en zondag opnieuw, maar dan op zijn slee. Kinderen kunnen op zondag gratis op de foto met de kerstman. De foto’s zijn later beschikbaar via de website.

De kerstmarkt telt voorlopig elf standhouders. “Maar de lijst wordt nog verder aangevuld”, zegt Hoeckx. “En ook onze jaarkalender zal er te koop zijn.”

De kerstmarkt start om 1n sluit om Meer info vind je op het facebookevenement: https://www.facebook.com/events/866914414489066/

www.deurnecentrum.be/
15
Parking Koninklijk Atheneum Deurne
Sint Pauluspad
2100 Deurne
Gratis
Elk type publiek

Zaterdag: van 12:00 tot 21:00
Zondag: van 12:00 tot 21:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!