Niyar - a paper tale

 
Iemand zit in een berg wit papier, diep in gedachten, na uren en uren schrijven. Alles kan gebeuren. De grenzen tussen wanhoop en hoop, droom en werkelijkheid, beginnen te vervagen. Plotseling worden de papieren om hem heen wakker en beginnen te bewegen - de zon komt op in de wereld van de verbeelding. "Niyar" is een wereld in een wereld. Een verhaal in een verhaal, het gaat over liefde, verlies en het verlangen naar vervulling.

Hard werken in een onvolmaakte wereld maakt ons verdrietig. Gevoelens van liefde maken ons gelukkig. In "Niyar" overweldigen verdriet en wanhoop een papieren ziel.

NIYAR is een visueel kunstwerk dat een tijdloos verhaal vertelt over verlangen en zelfontplooiing. Het nieuwe concept van Niyar - spelen met en in papier, prachtig geënsceneerd en met gezichtsloze papieren poppen - nodigt het publiek uit voor een poëtische reis langs momenten die afwisselend magisch, blij en verdrietig zijn.

Deze visuele poëzie is van kunstenaar Mayan Iungman en Philipp Ruckenwill.
Spreekloos voorstelling. Vanaf 5 jaar.
In het kader van het Jem festival, 7de editie (17.05 - 9.06.)
Met de steun van het Rayonnement van de Fédération Wallonie-Bruxelles, van de Beeld van Bruxelles, de Nationaal Loterij en van het Geweest Elsene.
Théâtre Royal du Peruchet
Woudlaan, 50
1050 Elsene
10 euro (kind)/ 12 euros (volwassene)
van 5 tot 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Pulcinella en de maan
(Van 25 2024 tot 26 mei 2024 - Elsene)
Klankennest Concert
( 26 mei - Brussel)
Gezinsfestival Koekenaap
( 1e juni - Dendermonde)