S.O.L.I.D.A.I.R – Samen tegen Armoede

Elvis Peeters, Eva De Roovere, Lennaert Maes, Brahim & Jonas Winterland brengen samen met een top-band een muziekvoorstelling. Een project van Welzijnszorg voor het goede doel.Welzijnszorg strijdt 50 jaar tegen armoede en dat wordt gevierd met een prachtige cd waarop enkele van de mooiste stemmen van Vlaanderen te horen zijn: Van Kommil Foo tot Eva De Roovere, van Stef Kamil Carlens en Mauro Pawlowski tot Neeka en Axl Peleman.

Live kan je het zangtalent ontdekken van schrijver Elvis Peeters, je laten meevoeren door het hemelse geluid van Eva De Roovere, onderduiken in de fluisterwereld van Jonas Winterland en het enthousiasme van zanger/presentator Brahim aan den lijve ondervinden.

Het gros van de songs werd geschreven door Lennaert Maes (Lenny & de Wespen), die via workshops en interviews authentieke verhalen verzamelde voor dit project. Samen met Andries Boone (MandolinMan, Ballroomquartet) producete hij de cd en omkaderde hij dit mooie project.

Verwacht bij S.O.L.I.D.A.I.R geen donderpreek of treurtocht, maar een rijke, eerlijke en tegelijk hoopvolle muzikale reis rond het thema armoede, met een top-band en stuk voor stuk sociaal geëngageerde zangers.

S.O.L.I.D.A.I.R - Samen tegen armoede - is tegelijk een warme én urgente voorstelling voor iedereen met een hart voor de problematiek armoede.
Waar :
C-Mine Genk
Evence Coppéelaan 91
3600 Genk
Tarief :
15 / 10 / 12
Publiek :
Vanaf 6 jaar
Internet :
http://www.c-minecultuurcentrum.be
accessibility

Zondag: van 15:00 tot 16:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Schlagerfestival Schlagerhei
(Van 9 mei 2020 tot 8 mei 2021 - Heist-Op-Den-Berg)
Zomer Carrousel d'été - Baby
( 15 augustus - Uccle)
Zomer Carrousel d'été - Fête / Feest
( 30 augustus - Uccle)
Zomer Carrousel d'été - Talents Ucclois / Ukkels talent
( 22 augustus - Uccle)
Zomer Carrousel d'été
( 20 augustus - Uccle)