Oogstfeest Mikerf

Op dit jaarlijks feest wordt de oogst uit de moestuin en de boomgaard binnengehaald en verkocht. De geur van ambachtelijk gebakken brood zweeft rond de boerderij, je kan onze lekkere boerderijproducten ontdekken, er is live muziek en tal van leuke randactiviteiten te beleven voor het hele gezin.

Als bezoeker kan je die dag verse koemelkproducten aankopen die op de boerderij gemaakt worden zoals heerlijke platte kaas, rijstpap, yoghurt en ons paradepaardje, romig hoeve-ijs. Dat moet je echt eens geproefd hebben ! Daarnaast kan je ons appelsap, zelfgemaakte confituur en gelei ontdekken en jezelf verwennen met (hout)ovenvers brood van onze ambachtelijke Mikerf bakkers. Heb je handen te kort voor al dat lekkers dan staat onze bakfiets paraat voor al je boodschappen te vervoeren.

Om er een echt boerderijfeest van te maken voorzien we live muziek. Jong & oud kunnen op het erf kennismaken met diverse ambachten, zoals glas in lood, macramé, …. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij mooie vertellingen en onze partners Velt, Ifang, Natuurpunt, Natuurgidsen en Sprookjespad staan jullie graag te woord om hun passie over de moestuin, bijen en natuur te delen.

Een bezoek aan onze boerderijfeesten is bovendien volledig gratis.

Praktisch:
Zondag eptember
Van 14u tot 17u
Mikhof Brasschaat
GRATIS Toegang
Kinderboerderij Mikerf
Mikhof 25
2930 Brasschaat
Gratis
Elk type publiek

Zondag: van 14:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!