Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Portals to a Parallel World

Met fotografie en beeldbewerking als instrumenten, projecteert Peter Schroyens in “Portals to a Parallel World”, landschappen en architectuur naar een alternatief universum.
De beelden die hieruit voortvloeien fungeren als een soort venster, een portaal naar parallelle werelden, die verborgen liggen achter de realiteit.
De rode draad doorheen zijn fotowerken is het idee dat de realiteit die wij zien, niet vanzelfsprekend de werkelijkheid hoeft te zijn. Deze gedachte geeft hem de vrijheid om bestaande locaties naar een andere wereld te verplaatsen, waar een sfeer heerst, die zijn gevoel van mysterie en verwondering voor deze plaatsen weerspiegelt.

Het werkgebied van Peter situeert zich in 4 alternatieve universums, elk met eigen thema, sfeer en tijdsgevoel: Haunted, Forgotten, Pure & Serenity.
Deze expositie toont vooral beelden uit de wereld van Serenity, een futuristische, buitenaardse omgeving met slechts vage verwijzingen naar onze realiteit.

Ontdaan van "menselijke ruis", eisen de onderwerpen van Serenity een zekere aanwezigheid op, versterkt door strakke lichteffecten en diepe schaduwen, soms minimale kleuraccenten en een donkere, vaak met vage wolken beklede hemel.
Waar :
Doka Antwerpen
Lange Koepoortstraat 17
2000 Antwerpen
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 15 jaar
Internet :
http://www.doka-antwerpen.be
accessibility

Woensdag: van 11:00 tot 18:30
Donderdag: van 11:00 tot 18:30
Vrijdag: van 11:00 tot 19:30
Zaterdag: van 11:00 tot 19:30
Zondag: van 12:00 tot 18:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Portrait Trouvé: Expositie tijdelijk gesloten
(Van 4 maart 2019 tot 26 juli 2020 - Antwerpen)
Ruud van Empel: 25 years of photo works
(Van 20 maart tot 10 juni - Elsene)
Fototentoonstelling 'kolenspoor'
(Koersel)