Re-Connecting Europe: bezoek de centrale werkplaatsen

 
De centrale werkplaatsen in Kessel-Lo kenmerken al decennia de spoorwegbuurt van Leuven. Ooit de werkplaatsen van de Nmbs, werden deze indrukwekkende hallen een voor een gesloopt in een golf van stadsvernieuwingen. De overlevende hal 5 kreeg een tijdelijke invulling. Bereid je voor op praatjes over stadsvernieuwing, treinreizen en Leuven met een echte Leuvense stadsgids.

Deze wandeling is een samenwerking van Back on Track Belgium vzw en Lotsofleuven. Back on Track Belgium zet zich in voor meer internationale treinverbindingen van Belgie naar andere Europese landen, met een focus op de nachttrein. Lotsofleuven vormt als platform van onafhankelijke Leuvense stadsgidsen de ideale partner om lokaal en internationaal te verenigen in deze wandeling.

Reis mee op zaterdag 6 april om 14u aan de Centrale Werkplaatsen. We verzamelen aan Jeugdherberg Blauwput, Martelarenlaan 11a, 3010 Kessel-Lo.

We vragen deelnemers vriendelijk in te schrijven via de link in het evenement en €5 bijdrage over te schrijven naar Be16 1030 6676 5774 ten laatste de dag voor de wandeling.


Centrale Werkplaatsen
Martelarenlaan 11a
3010 Kessel-Lo
Reserveren is verplicht
€5
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!