Realistisch tekenen (mini-cursus)

Botanisch/realistisch tekenen

Past de uitspraak “ik krabbel wel eens maar realistisch tekenen kan ik niet !” of “Ik teken wel goed maar ik geraak niet meer vooruit ?” bij jou ? Say no more ! Deze mini-cursus geeft je alle tools om te starten: te leren kijken én te leren tekenen !
Stap voor stap leer je samen de fundamentele technieken kennen die gebonden zijn aan realistisch dieren en planten tekenen. Van de opzet, schets tot minuscule details van zwart-wit tot felle kleuren.

Zijn details tekenen en of felle kleuren niet zozeer iets voor jou ? geen probleem… Je wordt namelijk individueel begeleid naar jouw interesses. Deze cursus is gericht naar zowel starters als het aanleren van technieken die tekeningen kunnen versterken. Daarom zal het onderwerp vooral vanuit jezelf komen.
Genoeg gehad van gekrabbel en klaar voor een afgewerkt meesterwerk ?

Wie geeft deze workshop ?
Fréderique Culot, aar, heeft een master in tekenkunsten op zak en verlaat de deur nooit zonder een potlood op zak. Tekenen is kinderspel voor hem, hij zoekt op dit moment vooral naar de juiste context om te tekenen in combinatie met hoe de mensen te raken met zijn tekeningen. Bazarts was helemaal verknocht aan zijn ‘urban sketches’ over Hasselt.

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: volwassenen en tieners
Hangar Bazarts
Lummense Kiezel 68b
3510 Kermt
100
Vanaf 12 jaar

Donderdag: van 19:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Meditatief schilderen
( 9 mei - Kessel-Lo)
Tekenatelier
(Van 11 maart tot 3 juni - Nieuwenrode)
Schilderles
(Antwerpen 6)