Roboticalessen: Vex Robotics Competition

 
Deze cursus is een vervolgcursus gebaseerd op Vex Robotics Competition.

VEX wedstrijdprogramma, gepresenteerd door de Robotics Education & Competition Foundation, is 's werelds grootste en snelst groeiende academische robotica wedstrijd met meer dan 1 miljoen deelnemers uit meer dan 70 landen.

In Vrc ontwerpen, bouwen, programmeren en documenteren teams van leerlingen robots om het robotspel van het huidige seizoen te spelen. Op toernooien werken teams samen met en nemen ze het op tegen andere teams om zoveel mogelijk punten te scoren, nemen ze deel aan de vaardigheidsuitdaging om in hun eentje zoveel mogelijk punten te scoren, en nemen ze deel aan interviews met Stem professionals om de kwaliteit van hun documentatie en engineeringproces te beoordelen.

Wij maken teams van 4 tot 6 leerlingen. Vrc is een groot project dat echt teamwerk en taakverdeling vereist. Naarmate de teams vorderen in hun kennis en vaardigheid, voegen we meer technische uitdagingen toe, bijvoorbeeld Holonomische aandrijvingen, pneumatiek enz. Teams leren dat ontwerp een iteratief proces is. Door 6 maanden aan het project te werken, kunnen ze het standaard engineeringproces van iteraties doorlopen! Onderweg komen er nieuwe ideeŽn in je op, dus het is volkomen normaal dat robots opnieuw worden ontworpen, aangepast of volledig opnieuw worden opgebouwd.

Ervaring met robotica is niet vereist.
2
Roboticaclub nooby.tech
Alsembergsesteenweg 993
1180 Ukkel
- Reserveren is verplicht
990
van 12 tot 18 jaar

Zaterdag: van 12:30 tot 14:30

Van 9 september 2023 tot 2 juni 2024

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Jonge ingenieurs
(Van 9 september 2023 tot 2 juni 2024 - Ukkel)
Roboticalessen voor beginners
(Van 9 september 2023 tot 2 juni 2024 - Ukkel)
Roboticalessen: Vex iq Robotics Competition
(Van 9 september 2023 tot 2 juni 2024 - Ukkel)
Speelzak Marmaille&Co
(Brussel)
MuziekCURSUS voor kinderen
(Van 4 tot 8 maart - Sint-Lambrechts-Woluwe)