Seizoensgebonden koken: De Zomer

Kook het Seizoen: Levend voedsel, van het seizoen en vers geplukt: rond dit thema organiseert Velt Leieland 4 verrassende vegetarische kooklessen verspreid over 4 zaterdagen in de 4 seizoenen van .

Eenvoud, verscheidenheid, intense smaken, geuren en kleuren van het seizoen, maken dat de gewoonste maaltijd toch heel bijzonder wordt.

We werken niet enkel met biologische producten, we oogsten ze ook nog eens rechtstreeks op de plukboerderij, zo zijn de ingrediŽnten van deze lessen niet alleen bijzonder vers, maar ook heel voedzaam, van Vel(t)d naar bord, plezant gekruid, leerzaam gebracht en van korte keten verzekerd.

Iedereen kan meedoen, er is ruimte voor interactie en vragen, en vooral voor veel proeven.

Receptjes en maaltijd zijn inbegrepen in de inschrijvingsprijs.
Waar :
De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene
Tarief :
Ä 30,00 - leden van Velt: Ä 25,00
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.velt.nu/activiteitdetail/1326

Zaterdag: van 10:30 tot 14:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop Chocolade
(Oostkamp)
Kookles met vrienden/familie/collega's in een professionele & gezellige omgeving
(Kortemark)
Bbq rookworkshops
(Sint-Niklaas)
Plantaardig koken volgens de seizoenen (namiddagreeks)
(Van 22 september 2020 tot 22 juni 2021 - Antwerpen 1)
Plantaardig koken volgens de seizoenen
(Van 23 januari tot 17 december - Antwerpen 1)