Tentoonstelling: "Create in faith" Lotte Croes

 
Lotte Croes, geboren in de jaren 90 en lerares van beroep, is een kunstenares met een passie voor dans, kunst en muziek.
Als autodidact ontdekte ze in de vloeiende kunst, waarbij ze geen kwasten gebruikt, maar de acrylverf stuurt met haar adem en zo een balans vindt tussen vrijheid en controle. Ze heeft nu haar eigen stijl ontwikkeld binnen de vloeiende kunstbeweging, met een bijzondere passie voor bloemen en texturen.
Haar kunst is profetisch: elk werk wordt geassocieerd met een vers uit de Bijbel, dat geïnspireerd wordt door de bestemming ervan. In werd ze geselecteerd voor het internationale Art of Faith festival om een werk tentoon te stellen in de abdij van Bornem.
Naast haar tentoonstellingen organiseert ze soms cursussen in fluïde kunst en voert ze regelmatig opdrachten uit afhankelijk van de locatie en de persoon. Ontmoet kunstenares Lotte Croes en laat je verwelkomen in een wereld waar geloof en kunst elkaar ontmoeten, waar verdriet wordt ingeruild voor vreugde.
Informatie: toegang 7 dagen per week van 9 tot 17 uur. Maison du Tourisme du Pays de Vesdre, rue Xhavée 61, 4800 Verviers - 087/78 79 99 - - www.paysdevesdre.be
Let op: de tentoonstellingsruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het Maison du Tourisme. Alleen toegankelijk via de trap.
Maison du Tourisme du Pays de Vesdre
Rue Xhavée 61
4800 Verviers
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Tentoonstelling : "Baladines" - Nathalie Troquette
(Van 4 2024 tot 26 mei 2024 - Verviers)
Mobil'Art 2024
(Van 24 mei tot 16 juni - Luik)
À l'oeuvre
(Van 13 april 2024 tot 9 maart 2025 - Luik)
Open atelier
(Tongeren)
Bezoek galerijen & kunstpark
(Van 2 juli 2023 tot 31 juli 2024 - Lanaken)