Theory of society

 
Wat is uw plaats in onze huidige samenleving? Hoe voel je je in de maatschappij? Vindt u uw eigen plaats? Ben je bang voor het oordeel van anderen? Voel je je alleen of geïsoleerd?
De maatschappijtheorie conceptualiseert de maatschappij als een kring van mensen die vreedzaam met elkaar leven en wonen, maar die, verre van wezenlijk verbonden te zijn, eerder wezenlijk gescheiden zijn; terwijl zij in de gemeenschap ondanks alle scheiding verbonden blijven, zijn zij in de maatschappij ondanks alle verbinding gescheiden.
De werk- en machtssferen van elk van hen zijn duidelijk van elkaar afgebakend, zodat de een de ander het contact en de toegang verbiedt. Niemand zal iets voor een ander doen, niemand zal een ander iets schenken of geven, tenzij het in ruil is voor een dienst of een tegenprestatie die minstens gelijkwaardig is aan wat wordt gegeven en als het mijne wordt beschouwd.
Kunt u zich vinden in deze theorie? Wilt u uw plaats in de maatschappij verbeteren? Theory of society" is een hedendaags stuk met twee mannelijke en twee vrouwelijke dansers, geregisseerd en gechoreografeerd door Luca Arrigoni.
Le W:Halll, Centre Culturel de Woluwe-Saint-Pierre
Avenue Charles Thielemans, 93 – 1150 Bruxelles
1150 Sint-Pieters-Woluwe
tussen 15 en 25 euro
Vanaf 5 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!