Tour & Taxis Summer Edition

De zomer is hier bij Tour & Taxis !

Vier in stijl met de beste muziek, eten, drinken, entertainment en activiteiten voor iedereen op het Tour & Taxis Summer Edition festival.

 Maak een reis rond de wereld met pop-uprestaurants van enkele van de beste Brusselse eetgelegenheden, waaronder Kitchen 151 Brussels, Lil Boy, Fernand Obb Delicatessen, Humphrey chez Pias, El Camion - Foodtruck.

Ontwerp je eigen “signature” cocktail met Green Lab, of laat je verwennen door één van hun deskundig samengestelde brouwsels. Gegarandeerd genot !

Ontspan tijdens afterwork dj sets op het einde van de week, en kom samen met uw vrienden tijdens het weekend voor een petanque- of ping-pongwedstrijd.

Verrijk uw filmrepertoire onder de sterrenhemel dankzij onze gratis openluchtbioscoop met een selectie van Cinema Galeries op vrijdag en zaterdag.

️️Leer nieuwe vaardigheden tijdens onze vele workshops - er is er zeker één die jou interesseert ! De sportievelingen kunnen eens een workshop zelfverdediging, circusvaardigheden met Ecole de Cirque de Bruxelles, basketbal met Swish Basketball Brussels, Polowheel met the Belgium Wheelers of roller soccer met Shinobis Riders uitproberen.

Of bevorder uw milieubewustzijn met afvalvrije workshops, biologisch tuinieren met Parckfarm Tour & Taxis en workshops over micro-mobiliteit met Dott.

Elk weekend van de zomereditie is een unieke ervaring. Beleef het festival van uni tot en met eptember !
Waar :
Tour & Taxis
Havenlaan 86c
1000 Brussel
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.tour-taxis.com/nl/
accessibility

Donderdag: van 16:00 tot 22:30
Vrijdag: van 16:00 tot 22:30
Zaterdag: van 16:00 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!