Transdance&CacaoCeremony

 
De TransDance & Cacao Ceremonie biedt een magische ervaring die drie geneesmiddelen combineert die elkaar harmonieus aanvullen: cacao, dans/muziek en de ritmes van de natuur. Samen nemen ze ons mee in een natuurlijke levensdans en stellen ze ons in staat om opnieuw contact te maken met ons hele wezen: lichaam, hart en geest.

Cacao, een heilige voorouderlijke drank gemaakt van pure, rauwe cacao, water en kruiden, opent de deuren naar ons hart en stelt ons in staat om contact te maken met onze innerlijke creativiteit, onze diepste essentie, onze meest intieme gewaarwordingen...

Meditatie en stilte helpen ons in het moment te leven, ervaringen te integreren en begrip te ontdekken dat verder gaat dan het verstand.

Dans en cacao bevrijden ons van oude patronen en openen nieuwe wegen in ons leven.

We beginnen dit avontuur met een heilige cirkel waarin we hulde brengen aan het medicijn cacao. Samen drinken we deze heerlijke drank nadat we hem hebben opgeladen met onze intenties - voor onszelf, voor anderen, voor de aarde en voor het universum. We leiden een meditatie om onze verbinding met ons hart, ons centrum en het huidige moment te vergemakkelijken.

Daarna vervolgen we onze innerlijke reis door middel van muziek, dans en de alchemie van aroma's...

Tot slot hullen we ons in stilte, zodat we deze ervaring kunnen integreren en ons begrip kunnen verdiepen.

Deze speciale editie voor vrouwen wil ons verbinden met onze vrouwelijke voorouders via het medicijn van moedercacao en omhult onze intentie en magie om de deuren van de zonnige seizoenen te openen met enthousiasme en overvloed ! We dansen ons collectieve vrouwelijke lichaam en vibreren ons gebed in stilte en vol kracht om de realiteit te veranderen.


TRANSDANCE vindt geblinddoekt plaats (de vensters naar onze ziel). Ademhaling, beweging en muziek nemen ons mee op een verkenning van het scala aan sensaties, gevoelens en emoties die we in ons dragen. Het wordt onderbroken door momenten van stilte en integratie, wat ons helpt om spanningen los te laten en opnieuw contact te maken met onze vitale energie en creativiteit.

Iedereen kan observeren, reflecteren en opnieuw contact maken met zichzelf in een serene, stimulerende sfeer.


Lichamelijk en geestelijk welzijn zijn van het grootste belang voor een gezond leven en vereisen moed, toewijding en inzet. Deze ervaring geeft je de sleutels in handen om je lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen.

Ik hoop dat we samen een prachtig en onvergetelijk veld van liefde en magie zullen creëren om onze levens en de hele planeet te zegenen !
Aku Namatata Soulcenter
Invalidenstraat 66
9000 Gent
55
Vanaf 8 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Soep, brood & spelen
( 19 april - Sint-Niklaas)
Modeshow Orthoshop - Aangepaste lingerie en badmode
( 22 april - Willebroek)
Dansavonden bij Dansclub DanZation te Arendonk
(Arendonk)
BabbelSpellenCafé
( 20 april - Zutendaal)
Good Beer Spa: een unieke bier en spa ervaring
(Van 18 juni 2021 tot 30 juni 2026 - Saint-Josse-Ten-Noode)