Vakantie Expo Antwerpen : niet voor toeristen, wel voor avonturiers

 
Vakantie Expo Antwerpen ontvangt komende editie géén toeristen. De beurs richt zich volledig op avontuurlijke levensgenieters die houden van het onontdekte. Tijdens de expo stellen zij hun ongewone citytrip of meerdaagse vakantie samen. Dankzij een reeks internationale standhouders maken ze kennis met unieke bestemmingen en proeven ze van fenomenale ervaringen.

De toonaangevende vakantiebeurs opent de deuren op vrijdag zaterdag n zondag anuari, telkens van 10 tot 18 uur. Met de editie van kiest Vakantie Expo Antwerpen voor een nieuw concept. In de zalen van Antwerp Expo zullen de bezoekers het onontdekte ontdekken.

Behalve de toegang tot de beurs is er ook een gratis glas bubbels inbegrepen. Vakantie Expo Antwerpen pakt namelijk uit met een eigen Bubbelbar. Heel wat standhouders organiseren trouwens extra wedstrijden en tombola’s. Zo geeft Kathleen Aerts, vroeger zangeres bij K3, een verblijf weg in haar Zuid-Afrikaanse ‘Droom Guesthouse’. De winnaar mag maar liefst een hele week in haar suite logeren.

Reserveer jij nu al graag je tickets ? Haast je dan naar de website van Vakantie Expo Antwerpen en profiteer van de onlinekorting.
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2000 Antwerpen
€10 online, €12 ter plaatse
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Interactieve Tour - Brouwerij De Koninck
(Antwerpen 1)
Wandeling 'Rondom de binnenstad'
(Antwerpen 1)
Luistersalon voor vrouwen
( 19 april - Antwerpen 1)
Ecobazaar Antwerpen
( 21 april - Berchem)
Citypolis
(Antwerpen)