Verjaardagsvoorstelling: °Flamenco

 
Op pril is het precies zes jaar geleden dat de deuren van Danshuis Volmolen opengingen voor publiek. We vieren twee dagen feest, met op zaterdag deze wervelende flamencovoorstelling en op zondag zang en sevillanadans met huiskoor Savia Flamenca.

De topartiesten van °Flamenco ! voelen zich inmiddels in hun element bij ons. Alle vier waren ze hier met de regelmaat van de klok voor workshops, repetities, try-outs, opnames en voorstellingen. De video spreekt boekdelen.

Als kwartet geven ze vorm aan hun droom om flamenco te beleven in zijn meest traditionele vorm. Ze laten zich opzwepen door de krachtige energie en wiegen zich in de warme melodieŽn.

De heel verschillende stemmen van beide zangers verenigen zich in harmonieuze synergieŽn. Zo tasten ze alle mogelijkheden af van de cante tradicional. De gitarist vult het duo cantaores perfect aan. In de combinatie van zijn uniek talent met een indrukwekkende techniek trillen alle essentiŽle emoties van de flamenco door. SaÔdjah's dans brengt naast kleur en beweging, elegante sensualiteit en pittige expressie in deze bundeling van passies, die het wezen van de flamenco treffen.

LA Compa—ia
saÔdjah la Zambra kreeg de muziek met de paplepel in. Ze studeerde in Sevilla aan alle toonaangevende flamencoscholen en danste op prestigieuze podia met heel wat bekende artiesten.

Antonio Paz - die we ook kennen als maestro van ons huiskoor Savia Flamenca - is een doorwinterde flamenco-muzikant. Met zijn passionele zangstijl beheerst hij een waaier van stijlen en hij weet nuances te leggen die niemand onberoerd laten. Hij is dan ook uitgegroeid tot een van de meest gevraagde cantaores in de wijde omtrek.

Esteban Murillo is een jonge getalenteerde zanger die een heel eigen stijl ontwikkelde: passioneel, gevoelig en met veel persoonlijkheid. Hij heeft drie cd's op zijn naam staan.

Josť-Luis Dominguez is als gitarist stilaan een bekende naam in het wereldje. Hij studeert bij de besten, is te zien en te horen aan de zijde van tientallen grote namen en reist de wereld af voor concerten en festivals.

TICKET
Wij aanvaarden graag een verjaardagsgift als vrije bijdage aan de voorstelling.
Danshuis Volmolen in Opoeteren (maaseik
Volmolenstraat 11
3680 Opoeteren
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Dansspektakel ďover de oceaanĒ
(Van 25 2024 tot 26 mei 2024 - Keerbergen)
Xl Danse
( 25 mei - Elsene)
Taste of love
( 1e juni - Elsene)