VRauw

 
Wie ben jij, als vrouw, in je meest ongepolijste vorm? Zonder alle ideeŽn over hoe je hoort te zijn? Waar zit jouw diepste rauwheid: al die vrouwelijke energie, emoties, verlangens, sensualiteit en seksualiteit die jou, jou maken?
Op deze eendaagse retraite mag al jouw rauwe vrouwelijkheid, je vRauwheid, in de meest ongepolijste vorm centraal staan. Contact maken met die rauwe kern die zo graag naar de oppervlakte wil komen, die gezien, gevoeld en gevierd wil worden. Tijdens deze dag mag je zo boos, verdrietig, stil, sensueel, zacht, ruw, kwetsbaar en krachtig zijn als jij je voelt. Alles is welkom en niets is verkeerd.

Wellicht voel je die rauwe energie heel goed, maar vind je het moeilijk om je er volledig aan over te geven. De invloed van onze omgeving creŽert vaak bewuste of onbewuste blokkades. Deze blokkades kunnen het lastig maken om je woede, verdriet, verlangens en sensualiteit volledig tot uiting te brengen. En dat Ūs ook eng, in een samenleving waarin al deze rauwheid vaak nog niet wordt getolereerd, laat staan gevierd.

Tijdens vRauw willen wij een veilige ruimte bieden aan jou als vrouw om jouw rauwe vrouwelijkheid naar buiten te laten komen. Drie vrouwen nemen je mee op een reis langs verschillende aspecten van rouw vrauw mogen zijn. Lichaamswerk-coach Anna, sensueel danseres Teuta en yogadocente Kris zorgen voor een programma waarin je de kans krijgt om jouw authentieke vrouwelijkheid te verkennen en te omarmen.

dProgramma dbr /> 10:00-10:30: Inloop
10:30-11:00: Opening
11.00-11.30: Gronding in Puurheid - Landingsoefening
11.30-13.00: Terug naar de Bron - Innerlijk Kind Werk
13.00-14.15: Verbindende Lunch - Potluck
14.15-15.45: Vuur in Beweging - Yoga Unleashed
15.45-16.00: Pauze
16.00-17.30: De ongetemde vRauw - Sensual Dance
17.30-18.30: Gezamenlijke Afsluiting

dBegeleiding dbr /> Anna
Levenscoach met een praktijk vlakbij Utrecht. Door middel van lichaamswerk helpt ze mensen te gaan leven vanuit hun diepste kern: hun zelfvertrouwen, authenticiteit en sprankeling. Zodat ze gaan leven vanuit hun eigen kracht en Zijn, in plaats van leven vanuit het goed willen doen in de ogen van anderen.
Kris
Trauma-informed yogadocent en traumatherapeut. Ze doceert yoga sinds . Dit vanuit de uitnodiging om te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Elk moment is anders en elk lichaam is dat ook. Vanuit een sterk ontwikkeld aanvoelen begeleidt Kris je in jouw unieke reis naar die veilige plek vanbinnen waar jij kan gaan voor zest in life.
Teuta
Enthousiaste dansdocent met een diepgaande liefde voor dans, speelsheid en sensualiteit. Ze ziet dans als een universele taal die mensen verbindt, met zichzelf en met elkaar. In haar dans staan speelsheid en sensualiteit centraal, zonder oordeel of verwachtingen. Een ontdekkingstocht naar innerlijke vrijheid en het ongefilterd uiten van de ziel.

dPraktischdbr /> ️ Datum: Zaterdag 9 maart
 Locatie: Compagnie Bougie, Melle
 Tijd: 10.00-18.30
 Prijs:
Early bird: Ä115 (geldig t/m r /> Normale prijs: Ä1r /> Is de prijs voor jou een obstakel? Stuur een mail naar of en we kijken naar de mogelijkheden.
Ticketlink:


dLocatie dbr /> Compagnie Bougie ligt in het centrum van Melle, een parel verscholen achter een smalle gevel. In dit deel van de Brusselsesteenweg en omliggende straten geldt "blauwe zone", maar er kan gratis en zonder beperkingen geparkeerd worden aan het voetbalplein in de Wezenstraat (via de Kapellestraat).
Wegbeschrijving wagen:
Via R4 (ring rond Gent) afrit 6, Melle of komende van Gent: Brusselsesteenweg, richting Melle - op linkerkant 100 m voor lichten centrum Melle.
Wegbeschrijving openbaar vervoer:
Op 300 m van het station van Melle, op 8 km van het station Gent Dampoort en op 8,4 km van het station Gent Sint-Pieters. Bushalte "Melle Gemeenteplein" (op 38 m) of "station Melle" (op 300m).
Compagnie Bougie
Brusselsesteenweg 265
9090 Melle
Ä125
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Gratis Workshop Wel in je vel
( 22 april - Haaltert)
Cursus : 12 puntige Ster van Licht, Liefde en Kracht
(Van 8 januari tot 10 juni - Brugge)
Plantaardig koken volgens de seizoenen
(Van 21 januari tot 15 december - Antwerpen 1)
IntuÔtieve Massage
(Van 19 januari tot 31 mei - Antwerpen 1)
Kleur-lichtbehandeling
(Brugge)