Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Wijncursus Mondo 2020 met leraar (best sommelie belgium) Gianluca Di Taranto

Met veel plezier kondig ik u de Corso Mondo aan. Een cursus over de wereld in ? Ja en nee. Een cursus ? Ja en nee. De wereld ? Ja en nee. ? Ja en nee. Zeg, Franco, wat is het nu ? Het is een wijncursus buiten categorie, want eentje die de hele wereld aandoet. In spreekwoordelijke zin dan toch, want 9 lessen gaan door in het Cultuurhuis in Hever Centrum. De 10e les (met examen !) en feestelijke afsluiter overdondert u in het culinair aards paradijs, ook wel bekend als Spiga d'Oro. Daar degusteert u dan de laatste wijnen van de cursus bij een prestige menu. In vergelijking met de cursus van afgelopen jaar blijft de prijs hetzelfde. Maar komt er dus een extra les én een prestigemenu bij !
De lesgever van dienst is een creatie van ondergetekende en gaat door het leven als Maître d'Hotel & Head Sommelier van The Jane Antwerp*, Gault & Millau BeLux Best Sommelier of the Year , Sommelier of the Year Province of Antwerp , Sommelier of the Year Province of Antwerp en ... en als eeuwig dankbaar dat hij zo'n fantastische vader heeft… de u niet geheel onbekende Gianluca di Taranto !
Elke les leggen we ons toe op het proeven van de wijnen, blind identificeren en herkennen van druiven en stijlen en krijgt u een heerlijk gerecht geserveerd.
Het programma ? Loire (01/09/19), Jura (15/09/19), Rhône (9/19), Friuli (13/10/19), Barolo & barbaresco (0/19), 'Deutschland ' (10/11/19), Zuid-Afrika (1/19), Fizz (08/1), de winescène anno (19/01/) en examen & feestelijke afsluiter (0/).
Waar :
Cultuurhuis Hever
Ravensteinstraat 22
3191 Hever
Tarief :
740
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.Spigadoro.be
accessibility

Zondag: van 17:30 tot 20:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Wijncursus 'wijn Leren Degusteren' , reeks 03/20
(Van 20 2019 tot 21 april 2020 - Zwijnaarde)