Workshop 4 kleine bordjes maken in keramiek

 
We maken 4 leuke bordjes in keramiek die je uiteraard ook perfect kan gebruiken om een voorgerechtje of een dessertje op te serveren of als tapasbordjes of gewoon leuk onder onze theetasjes. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie bordjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken. Maak ze voor jezelf of als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal.... Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !

De bordjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt
. Nadien worden de bordjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om je bordjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
65
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop 'theetasjes maken in keramiek'
( 24 mei - Berlaar)
Workshop 2 ontbijtkommen/pokébowls uit keramiek
( 24 mei - Berlaar)
Tapas schaaltjes maken in keramiek
( 24 mei - Berlaar)
Creatief met klei
(Van 3 mei tot 14 juni - Kessel)
Creatief met klei
(Van 15 maart 2024 tot 26 april 2025 - Kessel)