Workshop Leren Fermenteren - De Basis

 
Fermenteren, iets dat je tegenwoordig veel ziet opduiken in de (sociale) media en kookboeken. Wat is het eigenlijk ? Het lijkt iets nieuws, maar eigenlijk zijn gefermenteerde producten al eeuwen alomtegenwoordig in ons alledaagse voedselpatroon. Denk maar aan yoghurt, (zuurdesem)brood, salami, chocolade, bier, kaas en zoveel meer.

Tijdens deze workshop leer je de basis van het fermenteren. We zullen dieper ingaan op wat het is en welke soorten er zijn. Tijdens deze workshop gaan we ook verschillende soorten fermentaties proeven, maken we een aantal fermentaties en krijg je ook recepten en starters mee om zelf thuis aan de slag te gaan.

* * * *

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar

€35
Hivset
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
€35
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!