Workshops mondharmonica leren spelen in 3 lessen

Workshops mondharmonica in Erembodegem, Gent en Antwerpen.

Ga ik dat wel kunnen ? Jazeker ! Geloof het of niet, maar we garanderen dat je in 3 workshopsessies van 2 uur de mondharmonica leert kennen en bespelen. Algemene muziekkennis of ervaring met de mondharmonica is niet vereist. Enthousiasme, een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen helpen je wel vooruit. We spelen vanaf het eerste moment. We leren spelen in de eerste en tweede positie. Dit is de manier die het meest gebruikt wordt voor eenvoudige melodieen en voor blues, folk, rock. Natuurlijk word je geen virtuoos in deze korte periode, maar je leert wel alle noodzakelijke technieken om eenvoudige liedjes te spelen en te improviseren met andere muzikanten. Je krijgt bovendien voldoende informatie en tips om je muzikale zoektocht zelf verder te zetten.

Moet ik al muziek kunnen lezen of spelen ? Neen ! Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist. Enthousiasme, een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen helpen je wel vooruit.

Hoe spelen jullie dat klaar ? De workshops zijn zeer praktisch en gaan uit van een heel speciale methode. Deze methode (speciaal ontwikkeld door Double Deal) garandeert ons succes op korte termijn.

Moet ik zelf een mondharmonica kopen ? Ja, voor deze workshop heb je een "standaard 10-hole diatonic harmonica in toonaard C" nodig. Je kan deze harmonica kopen in iedere muziekwinkel. Bekendste en meest voorkomende merk met een goede kwaliteit/prijs verhouding is Hohner. Er zijn diverse Hohner-Modellen die alle voldoen: bluesharp, special 20, big river harp, marine band,... Kies gewoon de goedkoopste. De kostprijs ligt rond de 40 Euro. Je kan de harmonica ook kopen op de eerste dag van de workshop - kostprijs 35 Euro
Waar :
Vzw Double Deal
Kromme Elleboogstraat 20
9320 Erembodegem
Telefoonnummer :
+32498242983 - Reserveren is verplicht
Tarief :
95 Euro
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
https://www.mondharmonica.be/planning/
Toegevoegd door :
vzw Double Deal

Vrijdag: van 9:30 tot 18:00
Zaterdag: van 9:30 tot 18:00

Van 1e januari tot 30 juniNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!