Babysit

Babysit door ervaarde 23-jarige studenteGroot-Bijgaarden

Babysit door ervaarde 23-jarige studente
Mijn naam is Natacha, ik ben 23 jaar oud. Ik ben perfect tweetalig (nederlands-frans), ik heb een eigen auto en een rijbewijs type B en vooral: ik ben zeer goed met kinderen en ik heb ervaring.
 8 € 1 avis

BabysitAalst

Hallo ik ben hanne 31 jarige mama en verpleesgster. Zoekt u voor of na school opvang of s avonds, laat gerust iets weten. Regio groot aalst, wieze. Ik heb zelf een auto ter beschikking.

Studente kleuteronderwijs babysitLeopoldsburg

Ik ben een studente kleuteronderwijs (laatste opleidingsjaar), 21 jaar en heb veel ervaring met babysitten.
 6 € 

Ervaren en creatieve babysitter nodigEdegem

Ervaren en creatieve babysitter nodig
Halo, Ik ben 19 jaar en studeer kleuteronderwijs op Karel de grote hogeschool. Ik zou graag komen babysitten bij jullie kindjes. Ik heb al 4 jaar ervaring met babysitten bij de Gezinsbond.
 5 € 

Betrouwbare babysit omgeving LeuvenLeuven

Beste ouders, Ik ben een 26-jarig meisje dat reeds 10 jaar babysitervaring heeft. Ik babysit zeer vaak en dit op alle leeftijden.
 7 € 

Zoek nanny om onze 4 kinderen na school te...Hoeilaart

We zijn op zoek naar een toegewijde en liefdevolle nanny om onze kinderen na hun school naar hun activiteiten te leiden en op hun huiswerk toezicht te houden. Ook voor woensdagmiddag.
 11 € 

Nanny 2 garçons/jongens 12 /11Wemmel

Nous cherchons une nanny pour 3/5 fois par semaine (après les heures de l'école) et ceci pour 2 garçons de 12 et 11 ans. Nous préférions une nanny francophone et avec la disposition d'une voiture.
 10 € 

Babysit - StudentHalle

Ik ben een studente van 19 jaar oud, wonende in Halle (Essenbeek) en ik studeer in het Heilig Hart en College in Halle. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen, ik ben namelijk leidster in de Chiro.
 7 € 

Nounou gezocht voor onze 3 kinderen (5 dagen/week)Wemmel

Wij wonen in Wemmel en zoeken een vertrouwenspersoon die beschikt over een voertuig om onze 3 kinderen (10, 8 en 4) op te halen van school, huiswerk te begeleiden en te brengen naar hun...

Babysit/oppas in LierLier

Hallo, Ik ben Daphne, 19 jaar (28/03/1998) uit Lier. Ik heb een diploma kinderzorg en vanaf september 2017 start ik een opleiding orthopedagogie.
 7 € 

Gezinsopvang "Masha" te Petegem aan de ScheldeOudenaarde

Gezinsopvang Masha te Petegem aan de Schelde
We zoeken kindjes voor onze nieuwe gezinsopvang! Alle baby'tjes en peutertjes zijn welkom!...

Dog sittingAntwerpen 1

Dog sitting
Ik hou uw hond(en) bij tijdens uw jaarlijkse vakantie, voor een weekend of voor een dag. Hij/zij wordt met vreugde en liefde verwelkomd en zal tijdelijk (h)echt deel uitmaken van onze familie.
 15 € 

BabysittenMechelen

Als oma wil ik graag 's avonds babysitten....
 5 € 

BabysittenKessel-Lo

Ik wil babysitten. Ervaring genoeg. Wel vanaf kindjes boven de leeftijd van 2,5j omwille van mijn rug. Tot ziens.
 10 € 

Zoek iemand die een babysit nodig heeft

Ik ben thaica al 2 jaar ervaring veel oppgepast op nichtje broertjes en vrienden en op babysitsite 2 x zeer lief leuk vriendelijk flixebele persoon ik vraag 5 euro per uur uitleg stuur...
 5 € 

BabysittAalst

Beste Mijn naam is Linde, al enkele jaren ga ik geregeld eens babysitten. Ik geef ook zwemlessen binnen en buiten de zwemclub en kan dus heel goed overweg met kinderen.

Persoon met een handicap zoekt vrijwilligerHasselt

Lidoa - Limburgse Dienst voor Oppas en Assistentie Word jij oppas, assistent, buddy of reisbegeleider van een persoon met een handicap uit Limburg.
 4 € 

Ik pas jullie (b)engeltjesIzegem

Ik pas jullie (b)engeltjes
Moet je langer werken en vind je geen babysit? Wil je er graag eens tussenuit in het weekend en vind je geen babysit? Geen nood..
 6 € 

Babysit Machelen, Vlaams-BrabantMachelen

Ik heet Casandra Mattheys en ben geboren op 12 april 2002. Ik heb veel ervaring met kinderen en heb al veel gebabysit. Gelieve me een bericht te sturen indien u geïnteresseerd bent. (e-mail: cascas.
 5 € 

BabysitterHoboken

Babysitter
Wilt u eens een avondje weg maar vindt u niemand om op uw kinderen te passen? Contacteer mij via mijn e-mail voor m'n cv. beschikbaarheid in overleg.
 8 € 

Babysit nodigLeuven

Als studente (24 jaar) bied ik graag mijn diensten aan als Babysit. Al vele jaren heb ik hierin ervaring en ben ik het bovendien gewoon om met jonge kinderen bezig te zijn.

Jonge familie zoekt nannyTervuren

Jong gezin in Vossem zoekt babysitter/nanny om voor de twee kinderen (8 en 6 jaar) te zorgen op woensdag namiddag vanaf september 2017.

Ervaren babysit zoekt leuke adresjesKuringen

Hallo ik ben Jolien 23 jaar en woon in Kermt. Ik heb veel ervaring met babysitten, babysit al jaren, mijn mama is 25 jaar onthaalmoeder geweest en heb zelf een zusje van 8jaar! ik kan elke...

Opzoek naar een lieve nanny, Mariakerke (Gent)Mariakerke

Wij zijn op zoek naar een lieve dame die op maandag-, dinsdag- en donderdagnamiddag kan in staan voor de naschoolse opvang van onze kindjes (1,5 en 3 jaar) en dit van 15u30 tot 19u00.
 10 € 

Nounou gezocht voor meisje van school af te halen...Etterbeek

Nounou gezocht voor meisje van school af te halen...
Hallo, mijn dochter heeft een nounou nodig die ze 2x per week van school zal afhalen en bij haar blijft, kleine huishoudstakens doet. Bij voorbeeld maandag en woensdag 16.30 tot 18.
 8 € 

Babysit : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!