Glitter Tattoos, grime en ballonplooien op jouw feest

2170 merksem
Om uw kinderfeest net dat ietsje meer te geven:
De kinderen zijn er gek op: zich om laten toveren in hun favoriete figuren, stoere jongens en schattige meisjes die veranderen we in een oogwenk in piraten, leeuwen, monsters, prinsesjes, feetjes of wat ze maar kunnen bedenken! En vinden ze het leuker om een super leuk of cool figuurtje op hun arm te laten schilderen, dan kan dat gewoon ook! Natuurlijk hebben we ze nodige bling bij om alles af te werken indien gewenst!
We grimeren ca 15-20 kids per uur naargelang het ontwerp dat gevraagd wordt.
Natuurlijk gebruiken we enkel huidvriendelijke producten die gemakkelijk met water en zeep verwijderd kunnen worden. Ook de glitters die we gebruiken zijn speciaal voor cosmetisch gebruik.
We hebben zelf alle materiaal bij die we nodig hebben om deze animatie te voorzien.
Prijzen: 70 euro per uur voor ballonplooien of kindergrime, 80 euro per uur voor glitter tattoos, met een minimum van 2 uur (combinatie is mogelijk) + vervoerskosten indien meer dan 30 km van Antwerpen

Zo’n glittertattoo willen ze allemaal, eerst kiezen welke tattoo jij het mooiste vindt en dan eens goed nadenken welke kleurtjes je erop wilt!
Waw, die wil ik wel aan mijn vriendjes laten zien! En dat kan, want je glitter tattoo kan er wel 3-7 dagen op blijven zitten, je kan er zelfs mee in bad gaan (droog deppen, niet wrijven!) ! Wil je de tattoo er eerder af, dan kan dat met babyolie of met een alcoholhoudende lotion, even in laten werken en met een watje verwijderen!
Ook hier worden enkel huidvriendelijke materialen gebruikt: speciale huidlijm en cosmetische glitters!
Er kunnen ca 15-20 glitter tattoos per uur gezet worden

Ballonplooien:
De kinderen worden getrakteerd op kleurrijke figuurtjes : paardjes, aapjes, hondjes, zwaarden of hoedjes! Ze zijn er gek op!

Ga gauw naar onze website om je feest te boeken, en ontdek alle andere thema's! Kies maar uit en feesten maar!
www.fantastischekinderdisco.be
www.animaction.be
([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])
Prijs : 80 €
Zoekertje nr : 1704762
Laatste inlog : 07.03.2021
Lid sinds : 23.08.2013
Gezien : 8345 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!