Shiatsu en Heppie massage (prikkelarm) te Korbeek-lo

3360 Bierbeek
Mijn naam is Sara en ik woon in Korbeek-lo waar ik Shiatsu en heppiemassages (ADHD, ass, hoogsensitief) geef:

Wat is Shiatsu:
Stress en negatieve gedachten kunnen de doorstroming van energie in ons lichaam blokkeren. Hierdoor kunnen er lichamelijke en/of psychische klachten ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn, last van nek en schouders, rugpijn,. Tijdens een Shiatsu behandeling ga ik voelen waar er eventueel een blokkade zit en probeer ik de energie weer beter te laten stromen. Shiatsu is afkomstig uit het oosten en is een soort van massage die over de kleding heen gegeven wordt. Je kan het een beetje vergelijken met acupunctuur maar in plaats van naalden gebruik ik mijn duimen en handpalmen. Door druk te geven op verschillende punten van het lichaam, wordt je energie terug aangevuld en kunnen eventuele lichamelijke en/of psychische klachten verlicht worden.

Prijs:
Voor een sessie van een uurtje betaal je 40 euro voor de eerste keer en nadien 50 euro. Reserveren kan online via mijn website https://roze-vlinder.be/online-reserveren/ of telefonisch op het nummer 0494/85.54.18 (beschikbaar tussen 17u en 22u)

Wat is een Heppiemassage:
Sommige kinderen en volwassenen hebben het moeilijk met het verwerken van prikkels zoals bij ass, adhd, hoogsensitiviteit en het syndroom van Down en hebben daardoor meer nood aan een voorspelbare en prikkelarme massage. Om deze kinderen en volwassenen ook eens een moment van rust en ontspanning te geven heeft Helen Lodder daarom de Heppie massage ontwikkeld, speciaal op maat van hen. Er wordt gebruik gemaakt van 3 soorten massages welke apart toegepast kunnen worden of door elkaar:

Diep drukmassage
Strijkmassage
Hand -of voetmassage (met olie)

Prijs:
25 euro voor 30 minuten (+ 3 gratis knuffelstenen: amethist, rozwekwarts en rode jaspis)

Reserveren kan online via mijn website https://roze-vlinder.be/online-reserveren/ of telefonisch op het nummer 0494/85.54.18 (beschikbaar tussen 17u en 22u)
Prijs : 40 €
Zoekertje nr : 2038618
Laatste inlog : 12.03.2024
Lid sinds : 05.01.2024
Gezien : 224 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!