Als kunst (vakmanschap) uiteindelijk samenkomt

Van 3 tot ecember elke dag van 14 tot 18 uur of op afspraak
Claire M nager, maker van het interieurarchitectenbureau Id e Claire zet aan het einde van de dag lokale ambachten in.
Claire M nager is interieurarchitect en ontwerper van opleiding (CAD Brussel). Al meer dan 30 jaar renoveert ze met passie uw huizen, haar meubelcreaties (tafels, stoelen, lampen, enz.) reisden door heel Europa toen ze werd geselecteerd uit de ntwerpers uit Wallonië en Brussel.

Dit jaar heeft ze haar verschillende talenten gebundeld en voor u naast tuinmeubelen op maat en naar uw smaak, kleine decoratieve objecten (kandelaars en andere betonnen plantenbakken) maar ook vuurtafels en vuurpotten voor u ontwikkeld.
Haar creaties maken deel uit van een duurzame markt door objecten en materialen van recuperatie een tweede leven te bieden. Voor deze gelegenheid zijn het objecten uit de wereld van constructie en hardware in combinatie met alledaagse objecten die door zijn handen gaan en uniek worden en designjuwelen die je een uniek gevoel zullen geven om voor jezelf te houden of om aan je dierbaren te schenken.

De maand december en de eindejaarsfeesten zijn ideale tijden om open te zijn. Als gast verwelkomt Claire voor deze gelegenheid Pierrette de Vleeschauwer, schilderes, voor wie tekenen altijd al essentieel is geweest, ze zal enkele van haar schilderijen en enkele speciaal voor dit einde van het jaar gemaakte werken, haar tassen tentoonstellen. zijn prachtige unieke stukken die je zullen vergezellen en waarmee je je geschenken erin kunt laten glijden, ze toont vrouwen wiens kracht, elegantie en soms ook eenzaamheid ze sublimeert.
Kom van 3 tot ecember de werkplaats bezoeken, zij zullen u verwelkomen voor hun tentoonstellingsverkoop in overeenstemming met alle huidige gezondheidsnormen. Het bezoek aan de creatieve werkplaats zal je ervan overtuigen dat kunst (isanat) uiteindelijk echt te combineren is ... meervoud.
Atelier Idée Claire Gembloux
Rue de la Rochette 14
5030 Grand-Manil
Gratis
Elk type publiek
Elke zondag van de maand
Maandag: van 14:00 tot 18:00
Dinsdag: van 14:00 tot 18:00
Woensdag: van 14:00 tot 18:00
Donderdag: van 14:00 tot 18:00
Vrijdag: van 14:00 tot 18:00
Zaterdag: van 14:00 tot 18:00
Zondag: van 14:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Concept & Lifestyle Store
()
Concept & Lifestyle Store
(Brussel)
The Plastic Design Collection
(Laeken)
Plastic Design Collectie
(Laken)
Cosmos, design van hier en verder
(Van 24 oktober 2021 tot 27 februari 2022 - Hornu)