3-daagse opleiding Tuin Feng Shui voor groene vingers

 
Leer hoe je de principes van Feng Shui kunt toepassen op je tuin tijdens deze 3-daagse opleiding, speciaal ontworpen voor groene vingers !

Ben jij een tuinliefhebber met groene vingers? Wil je de harmonie in je tuin vergroten en meer balans creëren? Dan is deze 3-daagse opleiding Tuin Feng Shui echt iets voor jou ! Kom en ontdek de geheimen van deze eeuwenoude Chinese kunst van het inrichten van tuinen.

Tijdens deze in-person opleiding, gehouden bij Interior Flow, leer je hoe je je tuin kunt transformeren tot een oase van rust en positieve energie. Met behulp van Feng Shui-principes leer je de juiste plekken voor planten, waterpartijen en decoratieve elementen te bepalen.

Onze ervaren Feng Shui expert neemt je mee op een boeiende reis door de wereld van Tuin Feng Shui. Je leert hoe je de stroming van energie in je tuin kunt optimaliseren en hoe je de natuurlijke elementen kunt gebruiken om een harmonieuze omgeving te creëren.

Deze opleiding is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een uitgestrekte landschapstuin, de principes van Tuin Feng Shui zijn toepasbaar op elke tuin. Kom en ontdek hoe je jouw groene oase kunt transformeren met deze fascinerende opleiding !
✅ De 3 daagse opleiding “Feng Shui Tuin” kan ik sterk aanbevelen. Het is alles wat je al wou weten over Feng Shui maar dan voor buiten. Wereldwijd lees je dat “DE Buitenkant al 70% Van de Feng Shui in Huis Bepaalt” Dan neem je toch maar best even de tuin onder handen zou ik zo zeggen Ik heb groene vingers, en voor mij was het gewoon leuk om de 5 elementen, yin/yang, vormen, kleuren, perfecte afmetingen, verschillende hoogtes, waterelementen op de juiste plaatsen toe te passen.
Of je nu groene vingers hebt of niet, er is geen voorkennis voor nodig om je tuinproject tijdig te ontwerpen net voor alles terug groeit en bloeit.
✅ Het heeft een buitengewoon goed gevoel als je door een harmonische tuin wandelt of even rustig geniet van dit alles. Tijdens de open tuin dagen vorig jaar waren de bezoekers vol lof over de productieve tuin waar het Design Atelier is. De tuinstijl is een harmonische productietuin met bijhorende Zen tuin, bloemen in elk seizoen, kruiden, fruit, moestuin, … De Feng Shui toepassingen daarbij geven gewoonweg een extra dimensie dat iedereen ervaart.

Deze kennis wil ik uiteraard graag delen in een volwaardige 3 daagse opleiding in het Design Atelier, net naast de Zen tuin. ‘DESIGN Atelier’ van Interior Flow, Vijfwegstraat 76C, 8460 Ettelgem.

⭐⭐⭐ Na het volgen van deze opleiding – Tuin Feng Shui - heb je:

✅ na de 1ste pittige dag een grondige stevige basis kennis over Feng Shui, de wetenschap en levenswijze voor gezond leven, voorspoed en succes.

✅ na de dag jouw tuin (project) besproken in een kleine groep gelijkgestemden. Onder deskundig advies van Feng Shui expert werd jouw project onder de loep genomen om jouw (stukje van de) tuin aan te pakken met een stappenplan en checklist. Aan de hand hiervan kan je jouw project verder ontwerpen.

✅ na de 3de dag ervaarde je in de tuin van het Design atelier wat de mogelijkheden zijn qua combinatie van de 5 elementen, yin yang, sectoren volgens de windrichtingen (tuinbagua), perfect Feng Shui maten. Harmonische combinatie van planten, fruit, bloemen, moestuin, harde en zachte materialen, energiestromen, waterelementen op de juiste plaats, backing & facing, de krachtpunten in de tuin, de mogelijkheden van de Zen tuin, …

⭐⭐⭐ Waar: Alle opleidingen/ workshops in het Design Atelier, net naast de Zen tuin. ‘DESIGN Atelier’ van Interior Flow, Vijfwegstraat 76C, 8460 Ettelgem.

⭐⭐⭐ Wanneer: 1 tem 3 maart van 10 -17u, € 399€ (excl. 83.79€ Btw)

⭐⭐⭐ Hoe Inschrijven (max. 9 plaatsen):

of via / meer info: .
Design Atelier @ Interior Flow
Vijfwegstraat, 76c
8460 Ettelgem
Reserveren is verplicht
399
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop bloemschikken Pasen
(Hillegem)
Fermentatieles: maak je eigen probiotica
( 13 april - Antwerpen 1)
Hoe start ik een praktijk als zelfstandige?
(Van 12 tot 13 april - Antwerpen 1)
Handreflexologie - jaartraining 6 zondagen
(Van 12 november 2023 tot 21 april 2024 - Antwerpen 1)
De taal van het hart - verbindende communicatie
( 13 april - Heverlee)