Goose + Aili + Bolis Pupul

Leffingeleuren afsluiten doen we in stijl met Goose, de Kortrijkse band die ons al zoveel onvergetelijke concerten bracht in Leffinge.

Tijdens de lockdown bracht Goose een ep uit, ‘Something New’ en na dit concert gaan ze de studio in voor de opnames van het nieuwe album. Op de paar festivals die ze dit jaar al speelden bewezen ze dat ze er heel veel zin in hebben, met een fikse portie rock’n roll in hun elektronische set.

AILI brak vorig jaar door als Aili x Transistorcake met de geweldige single ‘Dansu’. Voortaan wordt gekozen voor de naam Aili maar het betreft nog steeds de samenwerking tussen de Belgisch-Japanse Aili Maruyama en beatmaker Transistorcake. Die laatste werd bekend met de culthit ‘Mr Croissant Taker’ gedraaid op de Radio Soulwax in Grand Theft Auto V. “Tussen ‘Pump Up Rhe Jam’ en The Knife” (Humo)

BOLIS Pupul wordt al eens aan de zijde van ene Charlotte Adigéry gespot. Hij is ook de zoon van Kamagurka, één helft van Hong Kong Dong en lid van de cultband The Germans (te zien op 17 sept.). Zijn soloproject wordt alvast geprezen door Soulwax en je hoort ook al snel waarom, heerlijk speels en tegendraads.
Concerttent
Ieperleedstraat
8432 Leffinge
Reserveren is niet nodig
vvk: €30 | add: €35 | paz & combi: €2è,(
Vanaf 12 jaar

Zondag: van 17:00 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Concert Tom Helsen
( 22 oktober - Kapellen)
Oklou
( 19 oktober - Saint-Josse-Ten-Noode)
Claire Laffut
( 23 oktober - Sint-Joost-ten-Node)
Black Country, New Road - Drug Store Romeos
( 24 oktober - Saint-Josse-Ten-Noode)
Valkø
( 23 oktober - Sint-Joost-ten-Node)