Han Solo-Stijn Verdegem-Gili

Master of Ceremony Han Solo koos voor deze vrijdag Stijn Verdegem en Gili als zijn favoriete comedians om samen met jullie een Comedy Bubbel te vormen.

Misschien toch even waarschuwen, voor wie Han Solo nog niet eerder in De Spil of ergens anders zag: weet dat er met de stijging van de decibels ook wat stoom en venijnsplinters mee de lucht in gaan. Als Han zich druk maakt, davert het, in de eerste plaats van de lachsalvo’s. Hij neemt iedereen op de hak: rechts, links en iedereen er tussenin.

Stijn Verdegem is een kinderverzorger uit Gent die heel hard aan zijn comedy carrière timmert. Hij is winnaar van de Jsk Comedy Cup, Publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van de Radio morklas.

Mentalist-comedian Gili stond met al zijn shows in De Spil. Het publiek draagt hem op handen. Hij weet zijn vijf zintuigen zó goed te gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Wat hij deze avond ten berde zal brengen zal zoals steeds verwonderlijk en héél grappig zijn.

Koer Vedastus
H. Spilleboutdreef r /> 8800 Roeselare
De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare
eenheidsprijs € 10 / vrijetijdspas € 5 als je per 'bubbel' naar de voorstelling komt, gelieve ook per 'bubbel' te reserveren in 1 order
Vanaf 3 jaar

Zaterdag: van 19:00 tot 20:30 en 21:30 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Het circus Pepino
(Van 25 2020 tot 27 juni 2020 - Kruishoutem)
Vaux-Hall Summer | Fifty Session
(Van 23 juni tot 11 augustus - Brussel)
Vaux-Hall Summer | Bar à signes
(Van 24 juni tot 12 augustus - Brussel)
Vaux-Hall Summer | Vaux-Hall Summer Games
(Van 20 juni tot 8 augustus - Brussel)
Encore Heureux
( 27 juni - Elsene)