Lannoo's Boekenmarkt Tielt

Ontspanning Lannoo s Boekenmarkt Tielt
Elk jaar organiseren we traditiegetrouw boekenmarkten op verschillende locaties doorheen België. Op onze boekenmarkten is er voor ieder wat wils ! Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel -70%. Daarnaast bieden we ook geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aan.

Tijdens de boekenmarkt in Tielt werken we met verplichte registratie. Bij jouw registratie voorzien we de mogelijkheid om een tijdslot te reserveren, om zo lange wachtrijen te vermijden. 1 ticket is voor 1 persoon geldig. Kom je met twee personen, dan moet je voor elke persoon een ticket reserveren. Voor kinderen onder de 12 jaar moet je geen ticket reserveren. Voor kinderen boven de 12 jaar moet je wél een apart ticket reserveren. Je hebt een uur de tijd om te winkelen. Ben je een halfuur na de start van je tijdslot nog niet aangekomen op onze boekenmarkt, dan verlenen we toegang aan iemand anders.

De eerste verdieping is enkel toegankelijk via een trap.

Het aanbod wordt elke dag aangevuld !

Parking: Wij voorzien parking voor de klanten van Lannoo's Boekenmarkt in Tielt. Er kan geparkeerd worden achter de kantoren van Uitgeverij Lannoo in de Plantinstraat 8. Daarnaast stellen we ook onze parking open in de Kasteelstraat 95.
50
Gebouwen Uitgeverij Lannoo
Plantinstraat 6
8700 Tielt
Gratis
Elk type publiek
Uitgeverij Lannoo (01/09/2022)

Woensdag: van 13:00 tot 20:00
Vrijdag: van 13:00 tot 20:00
Zaterdag: van 10:00 tot 18:00
Zondag: van 10:00 tot 18:00

Van 17 september tot 9 oktober

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!