Magic One festival

Spiksplinternieuw jongerenfestival Magic One vindt plaats op gustus in Ledegem met onder andere Jebroer en Famke Louise

Magic One is het nieuwe festival voor jongeren die van muziek houden en die zin hebben in een eerste onvergetelijke festivalervaring. Het event vindt plaats op vrijdag gustus van 1tot in Ledegem (nabij Kortrijk). Magic One wordt georganiseerd door het agentschap achter Cirque Magique, die voorgaande jaren ook al ‘Kids Magique’ organiseerde. Dit jaar verwennen ze ‘teens en tweens’ met een volwaardige festivaldag vol animatie, dans, muziek en nog veel meer.
Dansen op maat
Het team achter Cirque Magique organiseert na 4 jaar ‘Kids Magique’ een kersvers festival voor jongeren tussen 9 en 15 jaar. Op die manier bezorgen ze ‘teens en tweens’ een bijzondere dag en laten ze hen alvast een eerste keer kennismaken met het magische Ledegemse terrein. Voor deze eerste editie ontwierp niemand minder dan de bekende Gentse graffiti-artiest Bué the Warrior het kleurrijke campagnebeeld.
Ook op muzikaal vlak belooft het een groot feest te worden. De organisatie wist de populairste artiesten van het moment te strikken, zoals de Nederlandse rapper Jebroer, bekend van zijn tracks ‘Nooit Meer slapen’, ‘Omlaag’ en ‘Banaan’. De Nederlandse vlogster Famke Louise, gekend van haar hitjes ‘Op Me Monnie’ en ‘Vroom’, prijkt ook op de affiche. De 1rige Djjo en het duo Alpha Party zijn ook van de partij.
Naast een aantal top-artiesten kan je op Magic One nog genieten van veel andere activiteiten.
Parties, workshops, chillen, dansen, eten, hangen, muziek, entertainment, … Kortom, op Magic One beleef je samen met je vrienden een onvergetelijke eerste festivaldag.
Magisch en betaalbaar
Kinderen die zich inschrijven met hun klas, vereniging of sportclub kunnen helemaal gratis het festival bijwonen. Buurtbewoners kunnen zich ook gratis registreren mits ze een ‘top-up’ doen van €10 credits dat ze op het festival kunnen inruilen voor food, drinks, merchandise en in de shops. Ben je nergens bij aangesloten en geen buurtbewoner ? Geen probleem ! Tickets voor het festival zijn te verkrijgen vanaf €10.
Ouders zijn uiteraard ook welkom op Magic One. De organisatie voorziet zelfs een speciale “drop-off zone” waar ze samen met de andere mama’s en papa’s gezellig iets kunnen drinken.
Waar :
Sintpieterstraat
8880 Ledegem
Tarief :
10.80
Publiek :
van 8 tot 17 jaar
Internet :
https://magic-one.be/?fbclid=IwAR2iAB_1AiM8o0eAYUM4jpxgRkME2
accessibility

Vrijdag: van 12:00 tot 20:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!