Raval onganiseert een ontmoetingsnamiddag voor sportieve singles

 
De Recreatieve Activiteiten Vereniging voor Alleenstaanden (RAVAL) nodigt alle actieve singles uit voor een gezellige ontmoetingsnamiddag op zondag 10 maart om 14.00 uur. Het evenement vindt plaats in het Cm-gebouw Glv, gelegen aan de Koningin Astridlaan 8Sint-Michiels-Brugge.
Tijdens deze bijeenkomst willen we onze actieve medewerkers in het zonnetje zetten voor hun toewijding gedurende het afgelopen jaar. Daarnaast kijken we met een film terug op de hoogtepunten van onze activiteiten in .
De ontmoetingsnamiddag staat open voor alle sportieve singles en is volledig vrijblijvend en gratis toegankelijk. De missie van Raval is om alleenstaanden uit hun isolement te halen en hun sociale netwerk te verbreden door middel van diverse activiteiten.
RAVAL is een van de grootste non-profit alleenstaandenverenigingen in Vlaanderen en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt €48.
RAVAL-Brugge organiseert wekelijks diverse activiteiten voor alleenstaanden in en rondom Brugge. Bovendien is Raval erkend als een socio-culturele vereniging door de Stad Brugge.
Voor meer informatie over Raval kunt u terecht op onze website www.raval.be of contact opnemen met Rik via of per e-mail via .
Op de foto ziet u het West-Vlaams Ravalteam bij de start van een wandeling, van links naar rechts: Rik Desender, Nico Blontrock Schepen van Cultuur Brugge, Christine Coppens, Chris Tanghe, Christine Timmerman en Annemie Demeyer.
Cm-Gebouw
Koningin Astridlaan 2
8200 Sint-Michiels
Gratis
Vanaf 50 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Marktistiek
( 28 april - Sint-Michiels)
Boudewijn Seapark
(Sint-Michiels)
Zwemmen bij subtropisch zwemparadijs Lago Brugge Olympia
(Sint-Andries)
Virtual Zone 'Virtual Reality'
(Brugge)
Ontdek Brugge
(Brugge)