Shoppable Home

 
Hhart Design zal een historisch huis in de Kempen regio van BelgiŽ cureren, waarbij de tijdloze elegantie van klassiek Belgisch design prachtig wordt gecombineerd met de ontspannen elementen van het historische monument, Beech House 1875.

Beech House 1875 is een beschermd monument in Turnhout dat al wereldwijd is uitgelicht in interieurontwerpboeken en diverse blogs. Het huis zal worden omgetoverd tot een oase voor vintage- en designliefhebbers. Het concept is eenvoudig maar revolutionair: gasten worden uitgenodigd om het huis binnen te stappen en samengestelde vintage stukken te kopen die de kamers sieren. Van mid-century moderne stukken tot lokaal vervaardigd tafelgerei en kunstwerken, elk item in het huis zal te koop zijn.

Naast het bieden van een unieke winkelervaring heeft ons evenement tot doel duurzaamheid en behoud te bevorderen. Door nieuw leven te geven aan vintage stukken verminderen we niet alleen afval, maar eren we ook het vakmanschap van eerdere generaties.

We geloven dat de Shoppable Home niet alleen een uniek winkelconcept is, maar ook een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van geschiedenis en design. We zouden verheugd zijn om dit spannende evenement met u te delen door u uit te nodigen om deze unieke ervaring bij te wonen.

Tot dan !
Beech House 1875
Steenweg op Merksplas 56
2300 Turnhout
Gratis
Vanaf 16 jaar
Hans Hobert (31/05/2024)

Zaterdag: van 10:00 tot 17:00
Zondag: van 10:00 tot 17:00

Van 15 tot 16 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!