Spiritueel/Intu´tief wasschilderen

Wasschilderen, ook Encaustic Art genoemd, is een fantastische creatieve uitlaatklep voor jong en oud. Door de gesmolten was aan te brengen op de warme zool van het schilderijzertje op een papieren ondergrond, ontstaan unieke vormen en kleuren.
Vaak is men verbaasd van wat men reeds realiseert in een eerste workshop. Jouw eigen unieke creaties vertellen heel wat over jezelf, jouw innerlijke en wat er in jouw leefwereld leeft. Jouw intu´tie communiceert als het ware met jou via jouw eigen gecreŰerde werken.

Werken met kleuren is een ideale manier om onbewust dingen te gaan verwerken. Misschien ben je gewaar wat jouw werk naar boven brengt, ontvang je spontaan een zieleboodschap terwijl je aan het werk bent of krijg je nieuwe inzichten die je verder op weg helpen. Voor wie er voor open staat geef ik als medium een korte reading van 1 werk per persoon. Ik 'lees' jouw werk waarbij ik bvb een boodschap of inzicht doorkrijg die voor jou op dat moment belangrijk is.
Heb je hier geen feeling mee, liever geen reading, dan is dat prima. Dan zal dit ook voor jou een uiterst ontspannen, creatieve workshop zijn !

Dit is een superontspannende tijd-voor-jezelf-workshop !

Ik leer jou de basistechniek aan zodat je zelf op avontuur kan met de gekleurde wasblokjes en het schilderijzertje. Er is 1 schilderijzer per persoon beschikbaar en je maakt meerdere werken op A6 en A5 formaat, wat een ideaal formaat is voor wie deze materie nieuw is of wie pas begonnen is met deze techniek.

Er is plaats voor 6 personen en de workshop is toegankelijk voor creatievelingen vanaf 10 jaar tot 99 jaar.

Datum: 04/04/ ( ook op 19/1/
Tijdstip: 10u tot 1, toegang vanaf 9u45
Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem

Je kan ter bescherming van jouw kledij een schort meebrengen of kledij dragen die een beetje vuil mag worden
Bijdrage: 40Ç, inbegrepen: gebruik alle materiaal, koffie, water, frisdrank en zoete knabbel.

Inschrijven via of 0486/485789

Meer info zie www.samyahamid.be
Waar :
Ter Walle 1
8740 Egem
Tarief :
40 euro
Publiek :
Vanaf 10 jaar
Internet :
http://www.samyahamid.be
accessibility

Donderdag: van 10:00 tot 12:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!