Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privť zijn.

Uitgesteld - Toonmoment flamencoworkshop Buleria del Molino

Op het einde van een workshop krijgen cursisten de kans om voor publiek te tonen wat ze geleerd hebben. Toegang is gratis.
(Beginuur bij benadering)

SaÔdjah la Zambra gaf twee dagen les over bulerŪa de Jerez. Dat is een palo (flamencoritme) in een compŠs (maatvoering) van 1llen met accent op de 3, 7, 8, 10 en 1e bulerŪa is vrolijk, uitbundig en speels van stijl. De benaming verwijst daarom waarschijnlijk naar het woord 'burla' dat spot of plagerij betekent. Ook de palmas en jaleo (handengeklap en aanmoedigingen) zijn belangrijk en verhogen de beleving van de bulerŪa. Vooral in Jerez de la Frontera vormt de bulerŪa de feeststijl bij uitstek.
De deelnemers kregen een door SaÔdjah gecreŽerde choreografie aangeleerd, geÔnspireerd op de Volmolen.

aÔdjah la Zambra kreeg de muziek met de paplepel in. Na haar middelbare studies trok ze naar Sevilla om haar liefde voor de dans verder uit te diepen. Ze studeerde er aan alle toonaangevende flamencoscholen, stond op prestigieuze podia met heel wat bekende artiesten en werkte mee aan een rist artistieke multimediale producties. SaÔdjah weet de essentie van flamenco te treffen door de krachtige expressie die uitgaat van haar esthetische dansstijl en elegante sensualiteit.
Waar :
Danshuis Volmolen
Volmolenstraat 11
3680 Opoeteren
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://danshuis-volmolen.business.site
accessibility

Zondag: van 17:00 tot 17:15

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Ballet Vlaanderen & Benjamin Millepied met 'Bach Studies'
( 22 april - Kortrijk)