Vaas (moederdag)

 
Ah, Moederdag, de perfecte gelegenheid om wat liefde en genegenheid te tonen aan la mamma ! Bij Hello Mojo hebben we een speciale keramiek workshop ontworpen waarin deelnemers unieke vazen kunnen creëren voor de belangrijkste vrouwen in hun leven. r /> De vazen zullen bovendien precies op tijd klaar zijn voor Moedertjesdag. Een bloemetje of plantje dabei en Tadaaa: perfect gift ! t

Geen kant- en klare mallen hier, maar een canvas van klei die smeekt om jouw artistieke visie. Van elegante vormen tot wilde kleurencombinaties, deze vaas wordt een uitdrukking van jouw unieke stijl. En laten we eerlijk zijn, drie uur vliegen voorbij als je bezig bent met kneden, vormgeven en lachen terwijl de klei onder je handen tot leven komt. De ambiance is luchtig, de begeleiding is deskundig, let’s Mojo !

een ervaring vereist:

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring met keramiek, en zorgt voor een leuke en creatieve beleving. Kom zoals je bent, gooi al je onzekerheden overboord en duik met je handen in de klei !


 Plant een boom per deelnemer:

Voor elke deelnemer planten wij een boom. Creatief zijn en tegelijk de planeet een groen handje helpen, dat doen we samen ! Elke boom staat voor groei – net als jouw keramiekskills.


nkele praktische zaken:
Prijs bedraagt €75/persoon, wat zit hier allemaal in:

Werkmateriaal;
1 boom per deelnemer;
Een Berg Fun !
Stookkosten van de keramische oven;
Begeleiding;
Hapje en een drankje;
Atelier Hello Mojo
Izegemsestraat 379
8501 Heule
75
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!