Weekend van het Volkscafé in Het Mysterie

 
Tijdens het Weekend van het Volkscafé is in Het Mysterie weer veel te beleven. Op zaterdag pril, komt overdag Zigmus rondwandelen met zijn onemansorkest ondertussen wandelt nog Mr John door het café en de tuin en speelt er liedjes

's Avonds is er een optreden van The Rusty Zippers (bluesman Ed De Smul en Tom Depoorter)die een keur van initimistische Roots, americana en country brengen..

Op zondag is Mr John er terug om zijn liedjes te brengen en komt Bruno van Les gigottos Automates uit Esquelbecq langs met zijn sprekende geit.

'S Avonds bluesoptreden met Wise man invites. Ronald Burssens (Wise Man en aktief in oa de bekende Norman Beaker bluesband) brengt een avond blues van de bovenste plank en brengt hiervoor een schitterende zangeres mee en twee topmuzikanten.

Voor gans het weekend doorlopend ons gekende soepje als proevertje. Te koop Karels Picon en zalige streekbieren en Inges kaasschoteltje.

Doorlopend kan er genoten worden van de vele volksspelen en bij mooi weer ook kubbspel.

Voor de beide avondconcerten dient er wel, zeker bij regenweer, gereserveerd te worden. Het gangbare concept van de andere concerten "Freegift" voor all in dranken, hapjes en concert blijft ook deze avonden van tel.

Organisatie concerten door Carline's Mysterie
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!