Bijles Wiskunde, Fysica en Chemie


Ik ben burgerlijk ingenieur chemie van opleiding. Na deze opleiding behaalde ik mijn pedagogisch bekwaamheidsbewijs, een diploma leerkracht secundair onderwijs dus (de vroegere D-cursus). Mijn stages deed ik in het 3de tot en met het 6de middelbaar, zowel aso als tso. Ik geef nu reeds een aantal jaren bijles, in alle bovengenoemde vakken en jaren.

Doordat ik kennis heb van de leerinhouden van het 3de tot en met het 6de middelbaar, weet ik de nadruk te leggen op essentiële elementen voor de verdere studiecarrière van de student. Ook kan ik gemakkelijk de juiste kapstokken aanreiken en beginnen bij de juiste uitgangspunten om de student mee te krijgen in de nieuwe leerstof. Nieuwe leerstof waar de student mogelijks moeilijkheden mee ondervindt.

Bijles wordt enkel gegeven bij mij thuis, in Munsterbilzen. Hier heb ik namelijk extra oefeningen en lesmateriaal ter beschikking indien nodig. De kostprijs bedraagt 30€/u. Bij voorkeur wordt bijles gegeven in blokken van 2u. Mijn ervaring leert dat dit nodig is om zowel de theorie uit te leggen als te kunnen toetsen aan de hand van oefeningen of de student alles goed begrepen heeft.

Bij interesse mag u me een mailtje sturen via een reactie op dit zoekertje. Laat zeker ook uw telefoonnummer achter. Dan bel ik u zo snel mogelijk op.
Zoekertje nr : 1950877
Laatste inlog : 02.09.2019
Lid sinds : 28.05.2015
Gezien : 680 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!